Vizažist

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Želiš biti vizažist na modnoj reviji,  šminkati manekenske zvijezde, kreirati make up lookove  za poznate dizajnere,  modne kuće, naslovnice modnih magazina i časopisa, ili možda glumce iz popularnih serija, filmova i predstava? 
Upiši program za vizažista, prepusti se vrhunskim majstorima šminke i nauči tehnike i trikove vizažista iz magičnog svijeta mode, filma i kazališta!

Posljednjih su se desetljeća pojavila nova zanimanja vezana uz nove poslove, potrebe i trendove. Jedno od najtraženijih i vrlo atraktivnih, osobito među ženskom populacijom, svakako je vizažist.
Škola Callegari među prvima je u svoju obrazovnu ponudu uvrstila program obrazovanja za vizažista i prva koja je ponudila globalnu viziju ove profesije kroz kompletnu edukaciju.

Program je namijenjen osobama koje se žele profesionalno baviti šminkanjem u salonima ljepote, frizerskim salonima, na modnim revijama, na snimanjima filmova, reklama, u kazalištu. 


Tijekom nastave polaznici ovladavaju tehnikama korektivnog šminkanja, dekorativnog šminkanja (dnevni i večernji make up), šminkanja mladenki, tehnikama foto, tv, filmskog i kazališnog šminkanja, tehnikama stvaranja specijalnih efekata te  face i body paintinga. Pozitivno i poticajno ozračje, nastava temeljena na praksi, sadržaji u funkciji razvoja vještina potrebnih na tržištu rada omogućuju polaznicima zapošljavanje odmah po završetku školovanja.

Program izvode afirmirani stručnjaci, profesionalni vizažisti te majstori filmske i kazališne maske koji svoje bogato iskustvo na filmu i u kazalištu izravno prenose u nastavu. 

Tijekom nastave polaznicima je na raspolaganju profesionalna šminka vrhunske kvalitete  poput Make-up Designory, MAC, Sensai, Morphe, Nyx, Make Up For Ever, Kryolan…

 Dugogodišnja suradnja škole Callegari s Akademijom dramskih umjetnosti i najvažnijim osobama domaćeg svijeta mode polaznicima omogućuje sudjelovanje na projektima Akademije i prestižnim modnim događajima, što je prilika za stjecanje dragocjenog praktičnog iskustva i izvan učionice te  uspostavljanja kontakata radi suradnje i nakon završetka školovanja.  

VIZAŽIZAM

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.