TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Stilist uređenja unutarnjih prostora

12 mjeseci

Male grupe

PROGRAM VERIFICIRALO MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

Program Stilist uređenja unutarnjih prostora fokusiran je na usvajanje znanja i vještina potrebnih za uređenje stambenih prostora. Svaki projekt uređenja stambenih prostora opsežan je i kompleksan zadatak bez obzira radi li se o manjem ili većem prostoru kojeg se uređuje. Mnogo je parametara koje treba uključiti, a sam projekt treba detaljno pripremiti kako bi klijent dobio sve informacije o svojem budućem domu. Program Stilist uređenja unutarnjih prostora škole Callegari osmišljen je u svrhu kvalitetne pripreme projekta uređenja i opremanja stambenih prostora.

Naš program obuhvaća teorijska znanja o bojama, stilovima, ambijentalnoj prezentaciji, materijalima, ergonomiji i tehnologijama, ali i mnogo praktičnog rada. Značajni dio praktičnog rada odnosi se na tehničko crtanje, kojim se predočava prostor, kako na ručno, tako i na crtanje u CAD računalnim programima. Nadalje, uči se priprema dokumentacije koja je sastavni dio projekta, kao i razvijanje prezentacijskih i komunikacijskih vještina. Od samog početka programa, polaznike se ohrabruje da što više samostalno rade, uz mentorsko vodstvo naših predavača.

Osim teorijskog i praktičnog rada, važni je segment programa i terenska nastava. Posjete relevantnim tvrtkama u industriji dizajna interijera omogućavaju polaznicima upoznavanje s najkvalitetnijim asortimanom proizvoda i najnovijim tehnologijama, a velika je vrijednosti i uspostavljanje kontakata za buduće poslovne suradnje. Dodatni su bonus i stručna predavanja u našoj školi koje provode stručnjaci iz renomiranih tvrtki i dizajnerskih studija. Sve su ovo izuzetno korisni alati koji potiču maštu i kreativnost polaznika, i posljedično ih motiviraju da što uspješnije savladaju program. Na kraju programa polaznici prezentiraju svoj završni rad koji je detaljni projekt interijera stambenog prostora.

Škola Callegari ima trideset godina iskustva s programima u području dizajna interijera koji se prilagođavaju sadašnjem trenutku i potrebama, a naš dinamični tim predavača uvijek pruža aktualne informacije i saznanja u industriji. Svaki je ciklus programa drukčiji, noviji, i predstavlja pravu neponovljivu avanturu! Zato su naši bivši polaznici itekako konkurentni na tržištu rada, a značajni broj je pokrenu uspješno poslovanje i predstavljaju uspješne priče iz profesije dizajnera interijera.