Sad već davne 1994. otvorili smo svoja vrata u Hrvatskoj te tako svim zaljubljenicima u modu i dizajn pružili drugačiju vrstu obrazovanja. Osluškujući želje i potrebe kreativaca iz svih područja dizajna, jedinstvenim ciljevima i modernim metodama tržište smo obogatili ponudom  programa osposobljavanja i usavršavanja.
Svoja vrata otvorili smo svima koji žele razviti talent i kreativnost te primijeniti stečena znanja i kompetencije samozapošljavanjem i zapošljavanjem u tvrtkama koje se bave modnim dizajnom, dizajnom interijera, dizajnom namještaja te visažizmom. Sve programe izvodimo u školama smještenim u strogom središtu  grada Zagreba, Splita i Rijeke, što svaku od podružnica čini privlačnom i pristupačnom svima koji dolaze iz manjih gradova, s otoka te iz susjednih država.
Nudimo i jedinstveni način obrazovanja u malim grupama i terminima  prilagođenim potrebama polaznika. U naše redove regrutirali smo nastavnike i stručnjake s dugogodišnjim predavačkim iskustvom koji pored predavanja polaznike uključuju u razne praktične vježbe, radionice, terensku nastavu, izložbe i modne manifestacije s ciljem promocije dizajnerske struke i hrvatskog dizajna.
Programe škole verificiralo je Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Po svakom  završenom programu osposobljavanja i usavršavanja polazniku izdajemo uvjerenje (naziv odnosno zanimanje upisuje se u radnu knjižicu) te diplomu.
Škola Callegari, s tradicijom dugom 25 godina, može se pohvaliti uspješnom edukacijom više od  2500 polaznika u školama u Zagrebu, Splitu i Rijeci od kojih je  većina danas uspješna u svom poslu.
Pored obrazovanja u programima škole, možemo se pohvaliti da smo uspješno proveli nekoliko projekata financiranih sredstvima  EU-a.

Naši podaci

CALLEGARI - talijanska škola mode i dizajna

OIB: 20532246264

MBS: 1603060

IBAN: HR9224840081106148766 (RAIFFEISEN BANKA)

Adresa sjedišta: 10000 Zagreb, Ljudevita Gaja 6
Telefon: 01/46 12 890
Telefax: 01/46 12 890
Email: callegari@callegari.hr