Stilist uređenja unutarnjih prostora

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Dobivate li komplimente za namještaj koji ste izabrali za svoj stan ili kuću, izbor boje ili tapeta na zidovima, način na koji ste složili slike ili obiteljske fotografije na zidu? Zanimaju li Vas boje, oblici, teksture, materijali? Ako da, onda je edukacija u dizajnu interijera odličan izbor za Vaš profesionalni put. 


Među našim najtraženijim programima upravo su programi iz područja dizajna interijera pomno kreirani tijekom 25 godina njihovog izvođenja na temelju brojnih iskustava i rezultata iz naših učionica.


U programu osposobljavanja za Stilista uređenja unutarnjih prostora edukacija je usmjerena na usvajanje znanja i crtanje projekata interijera stambenih prostora.

U programu polaznici usvajaju znanja i vještine izrade projekta interijera stambenog prostora i detaljne razrade za ulaz, dnevni boravak, kuhinju i kuhinjski sklop, spavaću zonu, kupaonicu, terasu, radni prostor, itd.


Završetkom programa biti ćete osposobljeni za stručno, samostalno ili timsko, identificiranje i istraživanje elemenata dizajna, stila i potreba naručitelja i korisnika; za stiliziranje, redizajniranje ili dizajniranje i opremanje stambenog prostora; za profesionalno prezentiranje projekata interijera i suvremenu komunikaciju s korisnicima.


Program se izvodi kombinacijom redovite nastave, terenske nastave, individualno - konzultativne nastave i samostalnog učenja. Redovita nastava održava se jednom tjedno po 7 školskih sati (kombinirano teorija, vježbe i terenska nastava). Kurikulum se realizira s iznimno visokim udjelom praktične nastave i mentorskog rada sa svakim polaznikom pojedinačno te obogaćivanjem redovite satnice s dodatnom on-line nastavom

Stilist uređenja unutarnjih prostora

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI