Ovjenčaj me vječno

OVJENČAJ  ME  VJEČNO: Vjenčanice – trendovi i kako odabrati prikladnu

Svake se godine u modnim trendovima ponudi neki novitet, no kako volimo reći, moda je mijena te kruži i s druge strane; često se modni detalj ili motiv ponavlja iz godine u godinu.
Trendove u vjenčanicama dizajneri su već najavili krajem prošle godine, a sada su se, nakon nekoliko održanih sajmova, trendovi i potvrdili... Dok su prije bile moderne raskošne, bogate, teške  i gotovo kićaste vjenčanice, s  mnogo slojeva tila i teških materijala, stižu nam promjene koje se ogledaju u jednostavnijim, elegantnijim linijama i prisutnošću neformalnijih kombinacija. Minimalizam i jednostavnost odlika su vjenčanica u  2019. godini. 
Među najpopularnijim modelima su udobne i jednostavne vjenčanice u kojima dominira mlada; vjenčanica u kojoj mlada uživa biti svoja, opuštena, vesela  i ležerna.
Najčešće su romantične vjenčanice izrađene od laganih svila i finog tila ukrašenog našivenom čipkom i sitnim šljokicama. Često se bijela boja zamjenjuje šampanj bojom i finim tonovima pastelno bež boje.
Osim površine razigrane u 3D čipki, vjenčanice se ukrašavaju lepršavim perjem ili kristalićima. Upravo ovi detalji čine jednostavne i elegantne linije vjenčanica posebnima.
Za žene koje žele vizualno izdužiti vrat preporuča se odabir dubokog V izreza, a za one koje trebaju naglasiti ramena svakako se preporučuju lepršavi volani, puf rukavići ili motivi našiveni na naramenicama u 3D čipki. Kako biste istaknuli struk i dodali bokove, možete oko pojasa našiti trake od lepršavog perja ili eko krzna. Lijepo poprsje istaknite spuštenim ramenima i dubokim dekolte otvorom.
Želite li pak sakriti ramena, u modi su lagani prozračni plaštevi ili kraće pelerine.
Želite li zablistati u neformalnijoj vjenčanoj kombinaciji, svakako savjetujemo jednostavne bijele ili bež kombinezone te komplete od otkačenih dugih suknji od tila i minimalističkih topova s tankim naramenicama.
U svakom slučaju, vjenčanica mora isticati vašu osobnost, ono najbolje od vas i omogućiti vam da zablistate punim sjajem.
U skladu s novim trendovima, Callegarijevi polaznici Modnog dizajna predlažu vam nekoliko varijanti...
Izvor slika: Pinterest i Callegari

Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

20 GODINA MODNOG BRAND-a ARILEO

20 GODINA MODNOG BRAND-a ARILEO

Leave review
ARILEO – modni brand iza kojeg se krije modni dvojac Marija i Jurica Pirić,...
Više...
ILUSTRACIJA kao dio VIZUALNOG IDENTITETA PROSTORA

ILUSTRACIJA kao dio VIZUALNOG IDENTITETA PROSTORA

Leave review
Ilustracija može biti još jedan način unošenja karaktera u prostor
Više...
TERENSKA nastava riječkih interijerista: Lightwave & Stanca & Caparol

TERENSKA nastava riječkih interijerista: Lightwave & Stanca & Caparol

Leave review
Polaznicima programa Stilist uređenja unutarnjih prostora pri kraju jednogo...
Više...
Ivana Vučić, LOGO DIZAJN – primjeri iz prakse

Ivana Vučić, LOGO DIZAJN – primjeri iz prakse

Leave review
Već dugi niz godina škola Callegari ima odličnu suradnju s timovima koji su...
Više...

Post Tags

Follow us