HAIR EXPO ZAGREB 2019: Callegarijeve polaznice šminkaju modele za GUY TANGA, TONI&GUY i KANSO

Callegarijeve polaznice Vizažizma pod mojim su vodstvom na Hair Expo Zagreb 2019. odradile make up za hrvatski frizerski team KANSO te za svjetski poznata imena u svijetu frizerstva: Guy Tanga i TONI&GUY. Pritom su polaznice imale priliku raditi puno različitih lookova - fashion, beauty, pokazati svoje znanje i kreativnost, doživjeti svoj posao u velikom timu, kaotičnoj backstage atmosferi i improviziranim uvjetima te ga odraditi profesionalno i na vrijeme.


GUY TANG je tražio blagi smokey eyes prema beauty, u smeđim tonovima, nude usta, isticanje ljepote svakog modela, svježinu i dozu elegancije i glamoura.


TONI&GUY team je posebno tražio blistavi, prozračni ten za sve modele, s blagom razlikom make upa na očima i usnama za svoje dvije kolekcije. Nekoliko modela su posebno odabrali i izdvojili make upom od drugih modela debelim grafičkim tušem u jarkim bojama, smokey eyesom ili potpunim no make up lookom.

Za team TONI&GUY odradile smo dvije kolekcije: Legacy i za brand Label M. Ono što je bilo zajedničko svim lookovima je čista, zdrava i blistava koža; nude ten; prirodne blage konture te potpuno mat make up na očima i ustima. Za razliku od modnih revija gdje svi modeli nose isti make up look,, frizerski show zahtijeva make up prilagođen svakom modelu pojedinačno koji istovremeno prati stil pojedinog brenda.“


KANSO ima imidž inspiriran punkom pa je make up pratio takav trend: na očima crni tuš, grafički, asimetrični; vizažistice su imale prostora za vlastitu kreativnost u iscrtavanju tuša te u njegovom prilagođavaju svakom modelu.“ 


LUKA UNA HORVAT, Callegarijeva predavačica Vizažizma i mentorica polaznica -sudionica Hair Expo Zagreb 2019.„Šminkati Guy Tang-ove modele bila je velika čast i zadovoljstvo. Jedno prelijepo iskustvo, vedra i profesionalna ekipa, pozitivna atmosfera. Dobila sam novo znanje koje mi je otvorilo drugačiji pogled na posao koji sada s još više ljubavi i interesa želim raditi.”


RENATA MAGĐINSKI, Callegarijeva polaznica Vizažizma u Zagrebu


„Kada sam se našla u istoj prostoriji s GUY TANGOM, šminkajući njegove modele, moje uzbuđenje je bilo na vrhuncu, radost u srcu i zahvala za pruženu mi priliku od strane Škole. Guy Tangovo zadovoljstvo mojim radom samo je potvrdilo moj pravi odabir Škole koja je sigurno broj 1 u ovom obrazovanju. Redali su se modeli za TONI&GUY, potom za KANSO, a s njima i moje emocije: ponosa, zadovoljstva, radosti i sreće. Nezaboravno iskustvo, uzbuđenje i zabavu tijekom puna tri dana šminkanja raznih lica definitivno želim ponoviti. Radujem se i s nestrpljenjem iščekujem nove projekte Škole. Hvala školi Callegari, svim njezinim djelatnicima koji su mi zbog svoje jednostavnosti, pristupačnosti, ljubaznosti i stručnosti prirasli srcu poput pravih prijatelja.


FINKA VISKOV, Callegarijeva polaznica Vizažizma u Zagrebu

Callegarijeve vizažistice - sudionice eventa: Tena Štarbaković, Nikolina Ružić, Emilija Kopčalić, Fani Viskov, Renata Magđinski, Marta Hrgović i Nora Južnić

Event realiziran u partnerstvu s: Top stilom, najvećim domaćim distributerom frizerske opreme

​Fotografije by:  Hair & Beauty Expo 2019.Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

20 GODINA MODNOG BRAND-a ARILEO

20 GODINA MODNOG BRAND-a ARILEO

Leave review
ARILEO – modni brand iza kojeg se krije modni dvojac Marija i Jurica Pirić,...
Više...
ILUSTRACIJA kao dio VIZUALNOG IDENTITETA PROSTORA

ILUSTRACIJA kao dio VIZUALNOG IDENTITETA PROSTORA

Leave review
Ilustracija može biti još jedan način unošenja karaktera u prostor
Više...
TERENSKA nastava riječkih interijerista: Lightwave & Stanca & Caparol

TERENSKA nastava riječkih interijerista: Lightwave & Stanca & Caparol

Leave review
Polaznicima programa Stilist uređenja unutarnjih prostora pri kraju jednogo...
Više...
Ivana Vučić, LOGO DIZAJN – primjeri iz prakse

Ivana Vučić, LOGO DIZAJN – primjeri iz prakse

Leave review
Već dugi niz godina škola Callegari ima odličnu suradnju s timovima koji su...
Više...

Post Tags

Follow us