Kreativna si osoba? Voliš modu i odjeću, crtanje i boje? Sanjaš da postaneš modni kreator? Imati talenta je važno, no za uspjeh u ovom poslu potrebno je puno više! Iako su strast, talent i kreativnost osnova ovog zanimanja, modni kreator posjeduje brojna znanja i vještine. Za uspješnu realizaciju stilizirane ideje nužni su poznavanje modnih trendova, krojačkih postupaka, tkanina i njihovih karakteristika, spretno kombiniranje boja, tonova, uzoraka i tekstura. Modni kreator poznaje tržište,  osluškuje, osjeća i predviđa potrebe i želje kupaca kako bi ih spretno pretvorio u atraktivne odjevne predmete ili modne dodatke. Uspješan modni kreator posjeduje široku opću kulturu, osobito u području mode, iz koje crpi inspiraciju za osmišljavanje maštovitih i originalnih modnih kreacija i kombinacija. Svemu tome učimo Te u našim programima iz područja mode. 

Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti naših programa modnog dizajniranja, krojenja i modeliranja te šivanja, jedina smo škola mode čiji učenici izlažu svoje modne kreacije ravnopravno uz bok vodećih domaćih modnih kreatora na modnim manifestacijama poput Zagreb Fashion Destinationa, Montura Split Fashion Destinationa, Riječkih stepenica, Zadar Fashion Nightsa, Europe Future Fashiona, itd
 
Dizajn interijera je iznimno zanimljiva i cijenjena profesija koja podrazumijeva kontinuirano stvaranje i osmišljavanje projekata i ideja. Ovo područje izvrstan je odabir za sve koji su kreativni i već imaju iskustva u dizajnu, ali i za sve koji žele promijeniti svoje dosadašnje zanimanje. Ako su Vaše karakteristike predanost, trud i strast u radu, dizajn interijera odličan je odabir za profesionalni put koji će Vas ispuniti i usrećiti.

Mi smo vodeća škola za dizajn interijera. Kroz 3 godine školovanja i konkretne projektne zadatke obrazujemo polaznike za kompletno projektiranje interijera stambenih i poslovnih prostora te poduzetništvo u interijerima i dizajn namještaja. Ujedno smo i prva škola u Hrvatskoj koja nudi edukaciju za 3D renderiranja i vizualizaciju interijera pomoću Enscapea i Lumiona. Naši programi namijenjeni su svima koji imaju viziju i strast za oblikovanjem i uređivanjem predmeta i okoline oko sebe. Stvorili smo kvalitetne i jedinstvene programe koji će Vas pripremiti za profesionalno bavljenje ovom strukom i pripremiti Vas za najkreativnije poslove dizajniranja interijera, suradnju s arhitektima i izvođačima radova, komunikaciju s klijentima ili samostalno poduzetništvo. Naši polaznici mogu izabrati programe osposobljavanja i usavršavanja ovisno o prethodnom obrazovanju te niz tečajeva za stjecanje dodatnih specijaliziranih znanja u području dizajna interijera.


Posljednjih su se desetljeća pojavila nova zanimanja vezana uz nove poslove, potrebe i trendove. Jedno od najtraženijih i vrlo atraktivnih, osobito među ženskom populacijom, je zanimanje vizažist – make up artist. Osobitost novih zanimanja je engleski naziv, što proizlazi iz činjenice da su ovi novi poslovi mahom uvezeni iz Amerike, kolijevke i prijestolnice glamura. 

Mi smo vodeća škola za obrazovanje u području makeupa. Jedna smo od prvih škola koja je u svoju obrazovnu ponudu uvrstila program obrazovanja za vizažista i prva smo škola koja je ponudila globalnu viziju ove profesije kroz kompletno, cjelovito osposobljavanje (korektivno šminkanje; makeup za fotografiju, TV i film; kazališna šminka). Bilo je to prije više od 20 godina. U tom razdoblju naš program osposobljavanja za vizažista završilo je preko 300 polaznika. Mnogi od njih danas uspješno rade u području mode i ljepote, na televiziji i u kazalištu. 

Naši polaznici u učionicama upotrebljavaju  šminku vodećih profesionalnih brandova. Tijekom školovanja polaznici kao dio praktične nastave šminkaju u backstagevima niza domaćih modnih manifestacija te asistiraju na brojnim filmskim setovima i na snimanjima brojnih reklama i modnih kampanja. Ujedno smo i prva škola u Hrvatskoj koja profesionalnim vizažistima omogućuje usavršavanje u makeupu za editorijale visoke mode.
Kreativna si osoba? Voliš modu i odjeću, crtanje i boje? Sanjaš da postaneš modni kreator? Imati talenta je važno, no za uspjeh u ovom poslu potrebno je puno više! Iako su strast, talent i kreativnost osnova ovog zanimanja, modni kreator posjeduje brojna znanja i vještine. Za uspješnu realizaciju stilizirane ideje nužni su poznavanje modnih trendova, krojačkih postupaka, tkanina i njihovih karakteristika, spretno kombiniranje boja, tonova, uzoraka i tekstura. Modni kreator poznaje tržište,  osluškuje, osjeća i predviđa potrebe i želje kupaca kako bi ih spretno pretvorio u atraktivne odjevne predmete ili modne dodatke. Uspješan modni kreator posjeduje široku opću kulturu, osobito u području mode, iz koje crpi inspiraciju za osmišljavanje maštovitih i originalnih modnih kreacija i kombinacija. Svemu tome učimo Te u našim programima iz područja mode. .
Dizajn interijera je iznimno zanimljiva i cijenjena profesija koja podrazumijeva kontinuirano stvaranje i osmišljavanje projekta i ideja. Programi škole Callegari namijenjeni su svima koji imaju viziju i strast za oblikovanjem i uređivanjem predmeta i okoline oko sebe. Pripremili smo najbolje edukacije koje će Vas pripremiti za profesionalno bavljenje ovom strukom i pripremiti Vas za najkreativnije poslove dizajniranja interijera, suradnju s arhitektima i izvođačima radova, komunikaciju s klijentima ili samostalno poduzetništvo. Ovo područje izvrstan je odabir za sve koji su kreativni i već imaju iskustva u dizajnu, ali i za sve koji žele promijeniti svoje dosadašnje zanimanje. Polaznici mogu izabrati programe osposobljavanja i usavršavanja ovisno o prethodnom obrazovanju.
Ako su Vaše karakteristike predanost, trud i strast u radu, dizajn interijera odličan je odabir za put koji će Vas ispuniti i usrećiti.
Posljednjih su se desetljeća pojavila nova zanimanja vezana uz nove poslove, potrebe i trendove. Jedno od najtraženijih i vrlo atraktivnih, osobito među ženskom populacijom, je visažist – make up artist. Osobitost novih zanimanja je engleski naziv, što proizlazi iz činjenice da su ovi novi poslovi mahom uvezeni iz Amerike, kolijevke i prijestolnice glamura. Callegari – talijanska škola mode i dizajna jedna je od prvih škola koja je u svoju obrazovnu ponudu uvrstila program obrazovanja za vizažista i prva koja je ponudila globalnu viziju ove profesije kroz   kompletnu edukaciju. Bilo je to prije 20 godina. U tom razdoblju Callegarijev program osposobljavanja za vizažiste završilo je preko 300 polaznika, Mnogi od njih danas uspješno rade u području mode i ljepote, na televiziji i u kazalištu.