Ovoga vikenda KREACIJE naših POLAZNIKA i predavačice MONIKE HRŠAK ukrasile su NOĆ KRAPINSKOG PRAČOVJEKA

Ovoga vikenda, u okviru tradicionalne manifestacije LJETO U KRAPINI, jedne od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije, uz nezaobilaznu Noć krapinskog pračovjeka kada Muzej krapinskih neandertalaca u sklopu Europskih dana arheologije posjetiteljima omogućuje besplatan ulazak u muzej uz stručno vodstvo i niz edukativnih radionica za djecu, održana je modna revija naše škole...


Veseloj i razigranoj atmosferi otvorenja Ljeta u Krapini, doprinijeli su svojim prekrasnim kreacijama naši polaznici iz Splita, Rijeke i Zagreba te naša predavačica i modna dizajnerica, inače krapinka, Monika Hršak. U tri izlaza, naša škola predstavila se kreacijama polaznika modnih programa te odjevnim predmetima - suvenirima Zagreba, Splita i Rijeke koje smo osmislili i izradili u okviru projekta "Lokalno prepoznatljiv suvenir plod ruku kreativnih žena" sufinanciranog EU sredstvima iz ESF fond​a (https://callegari.hr/hr/eu-projekti/projekti/lokalno-prepoznatljiv-suvenir-plod-ruku-kreativnih-zena-2-2). U četvrtom izlazu naša predavačica i cijenjena krapinska modna dizajnerica Monika Hršak predstavila je svoje kreacije inspirirane krapinskom narodnom baštinom i ručno oslikane vlastitim modnim ilustracijama.


Modna revija odvijala se u nešto drugačijem, vrlo ležernom, opuštenom i izrazito gostoljubivom ambijentu, na čemu zahvaljujemo domaćinima. Kreacije naših polaznika i predavačice Monike nosile su mlade krapinke, a za profesionalne i oku ugodne lookove domaćih djevojaka, dakako, pobrinule su se naše vizažistice.


Veliko hvala našoj predavačici Moniki bez čije se inicijative, organizacije, logistike, cjelokupnog entuzijazma i energije ne bi dogodio ovaj modni događaj!!! Puno hvala i našoj polaznici druge godine modnog dizajna - Margareti Đurić na velikoj pomoći u realizaciji modne revije, kao i našim vizažisticama Larisi Jukić i Dori Jukić!!! Zahvaljujemo se i članovima planinarskog društva Strahinjčica što su nas ugostili u planinarskom domu povrh Krapine i počastili nas roštiljem kojeg su spremali kao sudionici natjecateljske roštiljade! Hvala i djelatnicima Muzeja krapinskih neandertalaca na lijepom vodstvu kroz muzejski postav, kao i na kreativnim radionicama kojima su razveselili i zabavili naše najmlađe!

Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

SICAM 2022: mramor, kamen, pastelne boje, digitalni print i društveno odgovorni aspekt

SICAM 2022: mramor, kamen, pastelne boje, digitalni print i društveno odgovorni aspekt

Leave review
Među aktualnim sajmovima i izlaganjima, ove godine posjetili smo i SICAM-Me...
Više...
Postani DIZAJNER NAMJEŠTAJA!

Postani DIZAJNER NAMJEŠTAJA!

Leave review
Još 2013. godine, kroz EU projekt "Dizajnom namještaja do konkurentnog hrva...
Više...
DANI ORISA 2022: Arhitektura - alat za mijenjanje svijeta na bolje

DANI ORISA 2022: Arhitektura - alat za mijenjanje svijeta na bolje

Leave review
Dani Orisa 2022, međunarodni arhitektonski festival u organizaciji Oris Kuć...
Više...
Dodjela DIPLOMA našim polaznicima GENERACIJE 2020./2021. u RIJECI

Dodjela DIPLOMA našim polaznicima GENERACIJE 2020./2021. u RIJECI

Leave review
U petak 23.09.2022. upriličili smo dodjelu diploma našim polaznicima genera...
Više...

Post Tags

Follow us