Ovoga vikenda KREACIJE naših POLAZNIKA i predavačice MONIKE HRŠAK ukrasile su NOĆ KRAPINSKOG PRAČOVJEKA

Ovoga vikenda, u okviru tradicionalne manifestacije LJETO U KRAPINI, jedne od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije, uz nezaobilaznu Noć krapinskog pračovjeka kada Muzej krapinskih neandertalaca u sklopu Europskih dana arheologije posjetiteljima omogućuje besplatan ulazak u muzej uz stručno vodstvo i niz edukativnih radionica za djecu, održana je modna revija naše škole...


Veseloj i razigranoj atmosferi otvorenja Ljeta u Krapini, doprinijeli su svojim prekrasnim kreacijama naši polaznici iz Splita, Rijeke i Zagreba te naša predavačica i modna dizajnerica, inače krapinka, Monika Hršak. U tri izlaza, naša škola predstavila se kreacijama polaznika modnih programa te odjevnim predmetima - suvenirima Zagreba, Splita i Rijeke koje smo osmislili i izradili u okviru projekta "Lokalno prepoznatljiv suvenir plod ruku kreativnih žena" sufinanciranog EU sredstvima iz ESF fond​a (https://callegari.hr/hr/eu-projekti/projekti/lokalno-prepoznatljiv-suvenir-plod-ruku-kreativnih-zena-2-2). U četvrtom izlazu naša predavačica i cijenjena krapinska modna dizajnerica Monika Hršak predstavila je svoje kreacije inspirirane krapinskom narodnom baštinom i ručno oslikane vlastitim modnim ilustracijama.


Modna revija odvijala se u nešto drugačijem, vrlo ležernom, opuštenom i izrazito gostoljubivom ambijentu, na čemu zahvaljujemo domaćinima. Kreacije naših polaznika i predavačice Monike nosile su mlade krapinke, a za profesionalne i oku ugodne lookove domaćih djevojaka, dakako, pobrinule su se naše vizažistice.


Veliko hvala našoj predavačici Moniki bez čije se inicijative, organizacije, logistike, cjelokupnog entuzijazma i energije ne bi dogodio ovaj modni događaj!!! Puno hvala i našoj polaznici druge godine modnog dizajna - Margareti Đurić na velikoj pomoći u realizaciji modne revije, kao i našim vizažisticama Larisi Jukić i Dori Jukić!!! Zahvaljujemo se i članovima planinarskog društva Strahinjčica što su nas ugostili u planinarskom domu povrh Krapine i počastili nas roštiljem kojeg su spremali kao sudionici natjecateljske roštiljade! Hvala i djelatnicima Muzeja krapinskih neandertalaca na lijepom vodstvu kroz muzejski postav, kao i na kreativnim radionicama kojima su razveselili i zabavili naše najmlađe!

Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

20 GODINA MODNOG BRAND-a ARILEO

20 GODINA MODNOG BRAND-a ARILEO

Leave review
ARILEO – modni brand iza kojeg se krije modni dvojac Marija i Jurica Pirić,...
Više...
ILUSTRACIJA kao dio VIZUALNOG IDENTITETA PROSTORA

ILUSTRACIJA kao dio VIZUALNOG IDENTITETA PROSTORA

Leave review
Ilustracija može biti još jedan način unošenja karaktera u prostor
Više...
TERENSKA nastava riječkih interijerista: Lightwave & Stanca & Caparol

TERENSKA nastava riječkih interijerista: Lightwave & Stanca & Caparol

Leave review
Polaznicima programa Stilist uređenja unutarnjih prostora pri kraju jednogo...
Više...
Ivana Vučić, LOGO DIZAJN – primjeri iz prakse

Ivana Vučić, LOGO DIZAJN – primjeri iz prakse

Leave review
Već dugi niz godina škola Callegari ima odličnu suradnju s timovima koji su...
Više...

Post Tags

Follow us