Organizator modnih zbivanja

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Poslovi poput organizatora modnih događanja svakim su danom sve traženiji, no riječ je o nimalo lakoj profesiji. Izbor manekenki, frizera i vizažista, kontakt s modnim dizajnerima, marketing, odnosi s javnošću, planiranje, ugovaranje i praćenje troškova samo su neki od ustaljenih organizacijskih znanja i vještina koje svaki organizator mora imati. Zbog obujma posla često dolazi do propusta koji u konačnici mogu dovesti i do otkazivanja čitavog zbivanja. Kako se to ne bi dogodilo,razvili smo program Organizator/ica modnih zbivanja koji će vam osigurati znanje i iskustvo upravo u ovom zahtjevnom području djelatnosti. 

Uz vrhunske nastavnike i stručnjake u školi Callegari ovladajte organizacijom modnih zbivanja i revija, znanjem o modnom dizajnu, organizaciji, osnovama marketinga i odnosima s javnošću, modnim stilovima kroz povijest,koreografiji te izradi troškovnika, detaljnih planova i realizacije modnih događaja. Kroz 8 mjeseci usvojit ćete sve bitne elemente dobre organizacije modnog događaja koji podrazumijevaju kontakt s agencijama, frizerima, manekenkama, visažistima, fotografima, glazbenicima, tehničarima rasvjete, medijima i sl.

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.