Stilist uređenja unutarnjih prostora

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Dobivate li komplimente za namještaj koji ste izabrali za svoj stan ili kuću, izbor boje ili tapeta na zidovima, način na koji ste složili slike ili obiteljske fotografije na zidu? Zanimaju li Vas boje, oblici, teksture, materijali?
Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, onda je edukacija u jednom od programa iz područja dizajna interijera upravo Vaš najbolji izbor. 
Uređenje vlastitog doma, dobivene pohvale za dekoriranje prostora, ukrašavanje dijela prostora dobrim odabirom dodataka, slika, zelenila, ne znači da ste dizajner interijera, ali može biti prvi korak. 
Za profesionalno bavljenje dizajniranjem i uređenjem unutarnjih prostora preporučamo upis u programe škole Callegari koji su
izrađeni na temelju rezultata ostvarenih tijekom dvadeset pet godina iskustva u provođenju istih. 

Među našim najtraženijim programima su upravo programi iz područja dizajna interijera. U jednogodišnjem programu Stilist uređenja unutarnjih prostora, edukacija je usmjerena na usvajanje znanja i crtanje projekta interijera stambenih prostora. Nakon uspješno završenog programa naši polaznici će usvojiti znanja i vještinu izrade projekta interijera stambenog prostora i detaljne razrade za ulaz, dnevni boravak, kuhinju i kuhinjskog sklopa, spavaće zone, kupaonice, terase, radnog prostora itd. Nakon završetka programa Vi ćete biti osposobljeni za stručno, samostalno ili timsko identificiranje i istraživanje elementa dizajna, stila i potreba naručitelja i korisnika; za stiliziranje, redizajniranje ili dizajniranje i opremanje stambenog prostora; za profesionalno prezentiranje projekta interijera i suvremenu komunikaciju s korisnicima.

Stilist uređenja unutarnjih prostora

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.