Samostalni dizajner interijera - specijalist

8 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Program usavršavanja za Samostalni dizajni interijera  - specijalist namijenjen je svima koji su se odlučili za samozapošljavanje ili se žele pripremiti za buduće samostalno poduzetništvo te imaju viziju i  poduzetničke ambicije. Ovaj program omogućava polaznicima usvajanje sveobuhvatnog spektra vještina za buduće, samostalno bavljenje atraktivnim poslom kao što je dizajniranje interijera.

Naš cilj je stručno osposobiti i usavršiti naše polaznike za samostalno obavljanje poslova u području dizajna interijera, educirati o pravnim aspektima dizajnerskog poslovanja, marketingu i financijama, tradicijskoj gradnji, energetskoj učinkovitosti, osnovama grafičkog dizajna i dizajna vizualnog identiteta te poslovnoj komunikaciji.

Uspješnim završetkom programa usavršavanja za Samostalni dizajner interijera – specijalist polaznici uspješno razviju sposobnost samostalnog rada i proširivanja znanja, znaju se koristiti SketchUp alatom za 3D modeliranje, samostalno za vlastite potrebe znaju izraditi financijski i marketinški plan, znaju profesionalno i poslovno komunicirati s klijentima i kolegama te prezentirati vlastite projekte i stavove.

Dizajn, izvedba i opremanje unutarnjeg prostora, do pune gotovosti, zahtijeva predan, uporan i ustrajan rad, poznavanje normi i propisa, kontinuirano učenje, rad s mnogim tipovima ljudi, fleksibilnost u odabiru, izvrsne komunikacijske vještine.

Dizajniranje interijera podrazumijeva razvijenu vještinu rješavanja problema i pravovremenog razvijanja rješenja kada se problem pojavi. Kontinuirano razvijanje kreativnosti generira nove ideje i dizajn za planiranje prostora, najučinkovitije organiziranje i opremanju prostora kako bi se zadovoljili funkcionalni, konstruktivni, tehnološki, ekonomski (financijski), estetski (vizualni), ergonomski i ekološki zahtjevi.

Program se izvodi kombinacijom redovite nastave, terenske nastave, konzultativne nastave i samostalnog učenja. Redovita nastava održava se jednom na tjedan po sedam nastavnih sati (kombinirano teorija, vježbe i terenska nastava).  

Tokom teorijske nastave i vježbi osigurat će se pripreme polaznika za e-učenje i samostalno učenje te visok stupanj praćenja uspješnosti polaznika/vrjednovanje i mentorski rad uz interakciju s polaznikom.
Naši polaznici, nakon uspješno završenog programa usavršavanja za Samostalnog dizajnera interijera – specijalista najčešće se samozapošljavaju u vlastitim ili obiteljskim tvrtkama ili obrtima. Osim toga zapošljavaju se u arhitektonskim uredima ili tvrtkama za izvedbu završnih radova, tvrtkama koje dizajniraju i proizvode namještaja, različitim event i PR agencijama, agencijama za promet nekretninama itd.

Samostalni dizajner interijera - specijalist

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.