Dizajner interijera

8 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Program usavršavanja za Dizajnera interijera osmišljen je kao nastavak edukacije za polaznike škole Callegari koji su prethodno završili program za Stilist uređenja unutarnjih prostora. U ovom programu proširuju se i produbljuju znanja stečena na prvoj godini edukacije, a program je usmjeren na dizajniranje interijera poslovnih prostora kao što su uredski, prodajni-trgovački, ugostiteljski, uslužni ili drugi prostori poslovne namjene. Naši polaznici praktično vježbaju projektiranje interijera poslovnih prostora i stječu znanja o funkcijama, pravilnom odabiru namještaja i opreme u interijerima, odabiru boja, pravilnoj primjeni vrsta, tekstura i završne obrade materijala. Osim toga tijekom terenske nastave povezuju teorijsko stručni rad s praktičnim radom na terenu i razvijaju vještinu komunikacije s klijentom. 

Učenje izrade projekta interijera pomoću cad informatičkih alata za 2D crtanje, 3D modeliranje i 3D renderiranje sastavni je dio nastave u programu za Dizajner interijera. Temelj naše edukacije je produbljivanje teorijskih znanja kroz individualne projektantske i dizajnerske zadaće na konkretnim projektnim zadacima. Tijekom ovog programa usavršavanja polaznici uče strukturu projekta interijera stambenog i poslovnog prostora, grafičku prezentaciju projekta, analiziraju i vrednuju vlastiti rad, usvajaju postupke rada i izrade kompletnog projekta interijera, tekstualnih opisa, grafičkih dijelova projekta, izračuna i troškovnika koji su sastavni dio projekta interijera. 

Naši polaznici educiraju se kako bi težili inovativnom dizajnu interijera, interijeru po mjeri čovjeka, funkcionalnom dizajnu koji je siguran, s dosta mjesta za sve djelatnike i klijente ugodan za rad i boravak, pozitivno utječe na zdravlje zaposlenika i radni učinak te stvara kvalitetne uvjete za rad koji rezultiraju povećanjem produktivnosti.

Stručan pristup i kreativnost su najvažniji čimbenici za budući uspjeh, osobni ili poslovni. Razvijanje kreativnosti, bez obzira na vrstu posla kojim se bavimo, formula je koja vodi uspješnom poslovanju u  dvadeset i prvom stoljeću. 

Dizajner interijera

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.