Dijana Tošev, vizažistica

vizažistica

Dijana Tošev

Nakon završene škole Callegari Dijana Tošev počela je surađivati sa mnogim brandovima za koje između ostalog i testira proizvode. Kao gost edukator održava edukacije i predavanja, a njezin rad, upravo na fotografiji Karmen Poznić, nalazi se i na posteru jednog branda za ekstenzije trepavica. Dijanine stručne tekstove i fotografije već dvije godine redovno objavljuje najpoznatiji stručni časopis Lash Inc, na što je ona izuzetno ponosna. Vlasnica je WOB beauty studija u Zagrebu na adresi Vlaška 60, a u samom salonu nudi usluge ugradnje ekstenzija trepavica, lash lift, dizajn obrva, treading, make up, trajni lak, microblading…

Dijana je ponosna vlasnica PhiBrows certifikata i mnogih drugih priznanja, a njezin je rad poznat svim ljubiteljicama vizažizma i estetike.  

Dijana Tošev

Dijana Tošev

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
OIB*
Datum rođenja*
Mjesto rođenja*
Ulica stanovanja*
Mjesto stanovanja*
Telefon
Mobitel
Email *
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI