Organizator modnih zbivanja

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Poslovi organiziranja modnih događanja svakim su danom sve traženiji, no riječ je o nimalo lakoj profesiji. Izbor manekenki, frizera i vizažista, kontakt s modnim dizajnerima, modnim agencijama, fotografima, glazbenicima, tehničarima rasvjete, medijima te  planiranje, ugovaranje i praćenje troškova samo su neki od ustaljenih organizacijskih znanja i vještina koje svaki organizator mora imati. Zbog obujma posla često dolazi do propusta koji u konačnici mogu dovesti i do otkazivanja čitavog zbivanja.


Kako se to ne bi dogodilo, razvili smo program koji će vam osigurati sve kompetencije potrebne u ovoj zahtjevnoj djelatnosti. 

Uz vrhunske nastavnike i stručnjake, u školi Callegari ovladajte znanjem o modnom dizajnu, organizaciji revija i događanja, osnovama marketinga i odnosa s javnošću, modnim stilovima kroz povijest, koreografiji, izradi troškovnika i detaljnih provedbenih planova.Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI