NOVO! BLENDER 3D – IZRADA I ANIMACIJA 3D MODELA ZA PODUZETNIKE

Za svakoga tko želi biti konkurentan na tržištu, prezentacija vlastitih reklamnih materijala može biti presudna za uspjeh. U moru istovjetnih i sličnih vizualnih informacija o proizvodima ili uslugama, cilj svakog ambicioznog poduzetnika je izdvojiti se nečim posebnim. Open source program Blender 3D izvrstan je alat za postizanje upečatljivih vizualnih efekata na reklamnim materijalima. Na našem tečaju Blender 3D možete naučiti nove i moderne načine stvaranja svojih reklamnih materijala kroz 3D vizualizaciju i animaciju.


Uz teorijsko pojašnjavanje programa, najveći dio tečaja sastoji se od praktičnog rada na računalu. Praktični rad uključuje savladavanje osnova programa, modeliranje 3D objekata, kao i njihovu animaciju.


Nakon završenog tečaja, polaznici mogu samostalno stvarati i animirati visokokvalitetne 3D modele proizvoda, a na temelju savladanih osnova iz programa mogu bez poteškoća koristiti i druge mogućnosti programa.

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI