NOVO! SketchUp - 3D modeliranje

Naučite izraditi 3D model nekog objekta ili prostora u SketchUpu.

Modelirajte interijere poslovne i stambene namjene.

Poboljšajte komunikaciju s investitorom.

Prezentirajte svoj dizajn na najbolji način i promovirajte vlastite dizajnerske sposobnosti.SketchUp je najrašireniji alat za 3D modeliranje koji omogućava lako i na zabavan način oblikovati i modelirati jednostavne ili kompleksne prostorne strukture. Primjenjiv je u različitim područjima projektiranja i dizajna te različitim proizvođačkim i industrijskim djelatnostima.


Početni stupanj obuhvaća crtanje, brzo i precizno 3D modeliranje od idejnih do izvedbenih detalja, modificiranje modela, dodavanje tekstura materijala i tekstura, korištenje gotovih modela te uvod u renderiranje. Osim modeliranja SketchUp se koristi radi mogućnosti sagledavanja prostora, jasnije komunikacije s klijentom, promoviranja vlastitih stavova o dizajnu te promoviranja vlastite sposobnosti kao dizajnera i zapošljavanja.


Škola Callegari nudi edukaciju 3D modeliranja interijera. Edukaciju mogu pohađati i stručnjaci iz drugih područja i svi koji se žele baviti poslovima modeliranja. SketchUp je izvrstan alat za modeliranje arhitekture, interijera stambene i poslovne namjene, tvornica, mostova, urbanih centara, javnih parkova, muzeja, namještaja, čak i nakita. Jedino ograničenje SketchUpa je sposobnost i kreativnost korisnika. Odličan izbor i za izradu lijepih grafika za prodaju i marketing. Od detaljnih crteža do bogatih šarenih slika. Velika prednost je u mogućnosti korištenja postojećih modela za izradu novih projekta. Nije potrebno modelirati sve od početka jer postoji ogroman broj, tisuće 3D modela dostupnih besplatno.


Naše edukacije održavamo na novoj i snažnoj računalnoj opremi s najnovijom verzijom Sketchupa pro 2019. s poboljšanim sustavima te novim i sjajnim značajkama kojima se Sketchup profilirao kao jedan od najtraženijih alata za 3D modeliranje u području dizajna interijera, arhitekture, graditeljstva, dizajna namještaja, produkt dizajna, industrije marketinga ili planiranja događaja. Voditelj edukacija i predavač je inženjer Nermin Lipovac, profesionalac s dugogodišnjim iskustvom u 3D modeliranju i renderiranju. Osim toga, kolega Lipovac se profesionalno posvetio osobitom istraživanju naprednih tehnika renderiranja u vizualizaciji interijera i arhitekture. Svoja znanja i vještine nesebično prenosi na naše polaznike.


Programi za 3D modeliranje uglavnom ne sadrže napredne alate za rendering. Za bolje rezultate često se koriste dodatni specijalizirani programi koji pružaju više mogućnosti za dobivanje realističnog prikaza. Nakon završene edukacije osnovnog Sketchupa preporučamo edukaciju, u školi Callegari, za realistično renderiranje u Enscapeu te naprednu edukaciju SketchUpa. Više na https://callegari.hr/programi/dizajn-interijera/enscape-3d-vizualizacija-interijera
Click Here And Start Typing

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI