Samostalni dizajner interijera - specijalist

8 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Ovaj program usavršavanja namijenjen je svima koji su se odlučili za samozapošljavanje i žele se pripremiti za poduzetništvo u interijerima.


Dizajn, izvedba i opremanje unutarnjeg prostora zahtijeva predan, uporan i ustrajan rad, poznavanje normi i propisa, kontinuirano učenje, rad s mnogim tipovima ljudi, fleksibilnost u odabiru, izvrsne komunikacijske vještine ...


Samostalno dizajniranje interijera zahtijeva razvijenu vještinu rješavanja problema, kontinuirano kreativno generiranje inovativnih ideja, vještine planiranja prostora te najučinkovitijeg organiziranja i opremanja prostora kako bi se zadovoljili funkcionalni, konstruktivni, tehnološki, ekonomski (financijski), estetski (vizualni), ergonomski i ekološki zahtjevi.

Program pruža kompetencije potrebne za samostalno obavljanje poslova u području dizajna interijera: educira o pravnim, marketinškim i financijskim aspektima dizajnerskog poslovanja; o tradicijskoj gradnji; energetskoj učinkovitosti; osnovama grafičkog dizajna i dizajna vizualnog identiteta te poslovnoj komunikaciji.


Uspješnim završetkom programa polaznici znaju: koristiti SketchUp alat za 3D modeliranje, samostalno za vlastite potrebe izraditi financijski i marketinški plan, profesionalno komunicirati s klijentima i kolegama te profesionalno prezentirati vlastite projekte.


Program se izvodi kombinacijom redovite nastave, terenske nastave, konzultativne nastave i samostalnog učenja. Redovita nastava održava se jednom tjedno po 7 školskih sati (kombinirano teorija, vježbe i terenska nastava). 

Tijekom teorijske nastave i vježbi polaznici se pripremaju za e-učenje i samostalno učenje. Program uključuje visoku zastupljenost induvidualnog, mentorskog rad s polaznikom i pojedinačno praćenje njegove  uspješnosti.

Nakon završenog programa naši polaznici najčešće se samozapošljavaju u vlastitim ili obiteljskim tvrtkama ili obrtima. Također, zapošljavaju se u arhitektonskim uredima ili tvrtkama za izvedbu završnih radova, tvrtkama koje dizajniraju i proizvode namještaj, različitim event i PR agencijama, agencijama za promet nekretninama, itd.

Samostalni dizajner interijera - specijalist

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.