NOVO! ENSCAPE - 3D vizualizacija interijera

2 mjeseca
Male grupe
Diploma

ENSCAPE - 3D renderiranje i vizualizacija interijera 
JEDNOSTAVAN ZA UČENJE I KORIŠTENJE
 Enscape je plug in za Revit, SketchUp, Rhino i Archicad 

Zaboravite dugotrajne postupke renderiranja i velike troškove za dodatne software jer uz jednostavnu instalaciju Enscape-a tijekom izrade 3D rendera nema dugog čekanja dok se vizualizacija ne dovrši. Enscape prikazuje Vaš projekt za nekoliko sekundi i generira prosječno 50 slika u sekundi.


Realistična 3D prezentacija projekta interijera je najbolji način komunikacije s klijentima koji sve više zahtijevaju fotorealistične 3D prikaze, vizualizacije i impresivne panorame kako bi mogli vidjeti i osjetiti budući prostor za uređenje u kojeg planiraju uložiti određena sredstva.

 
Kod svakog projekta bitan je krajnji rezultat kojim dizajneri i arhitekti komuniciraju svoje ideje i dizajn. Ispunite očekivanja koje klijent ima na početku projekta tako da prezentirate svoj projekt na najbolji mogući način.

Škola Callegari provodi programe edukacije izrade 3D rendera i vizulizacija u najnovijem pluginu Enscape 2.4 koji sadrži brojna poboljšanja: izvoz samostalnog weba, veća knjižnica, poboljšanje kvalitete i izvedbe, izvedba izvoza vedeozapisa, prijenos panorame, poboljšana dubinska oštrina, kvaliteta i stabilnost slike, slika kao 360°, poboljšano prikazivanje tekstura, materijala itd.

 
Naši predavači odlično poznaju i koriste Enscape za prezentaciju vlastitih projekata i uložit će svo svoje znanje, iskustvo, energiju i kreativnost kako bi postigli maksimalne rezultate i ishode učenja kod svih polaznika. Enscape je relativno jednostavan alat namijenjen svima koji žele brzo i učinkovito prezentirati projektno okruženje, dnevno svjetlo, teksture, materijale, zelenilo pa čak i zvuk kako bi dobili nezaboravne prezentacije projekta interijera i impresionirali klijente. 

ENSCAPE - 3D vizualizacija interijera

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI