Klaudija Zubčić, dizajnerica interijera

dizajnerica interijera

Klaudija Zubčić

Klaudija Zubčić dobro je poznata svim ljubiteljima estetike, arhitekture i dizajna. U školi Callegari završila je sve tri godine dizajna interijera, a njezin je stil prepoznat i van granica Lijepe Naše. Nakon što je otvorila studio za dizajn u Njemačkoj, počela je raditi po cijeloj Europi.

Klaudija je u školi Callegari gostovala i kao predavač, a o svom školovanju u Callegariju kaže:

„Callegarijevi programi interijera daju dobre temelje s kojima se uz pomoć vlastitog truda i samostalne prakse može doći do željenih ciljeva. Bitno je da se znate usmjeriti na ono što Vam stvarno treba za posao i na to se fokusirate u educiranju i usavršavanju. Uvijek se rado sjetim moje mentorice koja bi znala reći da nam tlocrti moraju izgledati savršeno i jasno do zadnjeg detalja, tako da se vidi da ih je profesionalac izradio. I dan danas mi je jedan od najboljih trenutaka u poslu (najbolji osjećaj je sigurno onaj kada vidim zadovoljne i sretne klijente) kada je projekt unutarnjeg uređenja gotov i spreman za predaju pa onda još jednom prođeš kroz sve materijale i znaš da 100% stojiš iza svojih radova. To mi je uvijek iznova veliko zadovoljstvo i još jedna potvrda da sam upravo tamo gdje i trebam biti.“

Više o radu Klaudije Zubčić doznajte na web stranici  www.klaudijazubcic.com.

Klaudija Zubčić, dizajnerica interijera

Klaudija Zubčić, dizajnerica interijera

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
OIB*
Datum rođenja*
Mjesto rođenja*
Ulica stanovanja*
Mjesto stanovanja*
Telefon
Mobitel
Email *
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI