Danica Maričić, dizajnerica interijera

dizajnerica interijera

Danica Maričić

Danica Maričić dizajnom se počela baviti 2002. godine, odmah nakon završetka škole Callegari, najviše kroz medijski i marketinški rad. Njezini  članci i intervjui objavljivani su u skoro svim časopisima i novinskim prilozima o uređenju doma, kao i poslovnim časopisima (uređenje ureda i poslovnih prostora). Danica se može pohvaliti suradnjom s TV emisijama (Dom2, 4 zida, Doma IN itd.), a vodila je i marketing Trgovačkog centra Solidum i još nekoliko tvrtki koje se bave izradom i prodajom namještaja. 

„Suosnivačica sam i urednica - Archi-living.com. Imam kolumnu "Dizajn & Putovanja by Danica Maričić" na portalu Webgradnja.hr (http://www.webgradnja.hr/lifestyle/dizajn-putovanja-danica-maricic/ ), redovito snimam TV priloge i za emisiju Dom2 (https://www.youtube.com/user/Dom2magazin ), a povremeno objavljujem i u drugim hrvatskim medijima GradimoZadar.hr, Privredni vjesnik, Jutarnji list itd. 

Što se tiče edukacija i radionica, osim rada za Callegari organiziram i vodim seminare i radionice dizajniranja i dekoriranja interijera (B2C i B2B segment)“.  

Danica Maričić, dizajnerica interijera

Danica Maričić, dizajnerica interijera

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI