Fashion makeup look za modnu reviju - MITAN

Kako smo već pisali, u prekrasnom ambijentu Mitan marine u Novom Vinodolskom 11.08. je održana revija naše riječke škole.

Polaznice vizažizma pod mentorstvom Aleksandre Domijan dobile su težak zadatak da uklope efektni make up look u šarene kreacije diplomanata polaznika koji su se predstavili publici na ovoj prekrasnoj reviji.

Vizažisticama to nije predstavljao problem nego su zadatak prihvatile kao izazov i priliku za kreativno izražavanje. Mentorica je osmislila make up look koji je upotpunio ne samo kreacije, nego se uklopio i u sam ambijet marine te cjelokupni program modne revije od nastupa sinkroniziranih plivačica do video zida sa morskom animacijom.

Make up look je bio inspiriran morem i suncem tako da su manekenke bilo našminkane u stilu morskih vila. Taj efekt je postignut ljepljenjem zlatnih metaliziranih papirnatih listića na predio oko oka, na dio čela i u kosu koliko su svečane kreativne frizure dozvoljavala. Naša frizerka Nina je odradila vrhunski posao te pokazala iznimnu kreativnost slaganjem frizura u stilu teme make upa tako da je svaka manekenka imala različitu kreaciju, a opet je izgledala prekrasno ljetno i morski.


Osim efekta postignutog zlatnim listićima, oči smo također istaknuli zlatnim šljokicama, tirkiznom olovkom, izvučenim crnim tušem i prekrasnim dugačkim umjetnim trepavicama.

Kako je trend u vizažizmu, kao i uvijek ljeti, preplanula put, i vizažistice su pribjegle bronziranju strukture lica svjetlucavim bronzerom i pojačale efekt svjetlucavim highlighterom.

Zlato u kosi, istaknute oči, izgled blistave preplanule puti i lagano istaknute sjajne usne bilo je dovoljno da se istakne glamur i posebnost modnih kreacija kao i glamur i posebnost ove modne revije i ugodno provedenog vremena u prekrasnom ambijentu Mitan marine.



Tekst:
Aleksandra Domijan, mag.oec.
Vizažist stručni suradnik

Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

Terenske nastave i aktivnosti izvan učionice

Terenske nastave i aktivnosti izvan učionice

Leave review
Važna značajka kurikuluma škole Callegari je inzistiranje na velikom udjelu...
Više...
PROLJEĆE JE IDEALNO VRIJEME ZA DOBRE ODLUKE!

PROLJEĆE JE IDEALNO VRIJEME ZA DOBRE ODLUKE!

Leave review
U tijeku su upisi u proljetne grupe obrazovanja za odrasle. U našim školama...
Više...
Marljive modne stilistice u zagrebačkoj školi

Marljive modne stilistice u zagrebačkoj školi

Leave review
Polaznice programa modni stilist odjeće s marketingom u velikom su poslu.
Više...
30 godina kontinuiranog djelovanja u Hrvatskoj

30 godina kontinuiranog djelovanja u Hrvatskoj

Leave review
Talijanska škola mode i dizajna Callegari otvorena je u Zagrebu 1994. godin...
Više...

Post Tags

Follow us