TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Svečana dodjela diploma zadarskim polaznicima programa Stilist uređenja unutarnjih prostora i Dizajner interijera

Aktualno, Blog

Zadarski polaznici prve i druge godine programa iz područja dizajna interijera, Stilist uređenja unutarnjih prostora i Dizajner interijera, u petak 7. lipnja 2024. godine primili su svoje diplome na svečanoj dodjeli u restoranu A’Mare Hotel Zadar. Nastava se u Zadru odvija u prostorima Tehničke škole Zadar na adresi Ulica Nikole Tesle 9. Na programima predaju dvoje predavača iz Zadra: dipl. ing. arh. Jadranka Vdović i građevinski tehničar Roko Bajlo. Isto tako, podučavaju i predavači škole Callegari iz Zagreba u svojstvu gosta predavača. Radi se o sljedećim predavačima: Nevenka Kršilović, d.i.a., Adela Tea Bingula, mag. arh., Nikolina Jelić, dizajnerica interijera, Igor Jutrović, univ. bacc. ing. prosp. arch. i Ivan Mikulčić, dizajner interijera.

Polaznici su na završnom ispitu predstavili svoje projekte uređenja interijera, a radovi su bili zaista upečatljivi i izvedeni na profesionalnoj razini. Diplome za završenu drugu godinu, program Dizajner interijera, primile su Lucija Šango, Romana Pikunić, Maja Studentić Džaja i Katarina Perica. Za završenu prvu godinu, program Stilist uređenja unutarnjih prostora, diplome su primili Anita Puhalović, Žana Dadić, Lorena Matulj Ivanov, Magdalena Milin Marinković, Iva Ćoza, Lada Perinović, Krešo Karamarko i Luka Gotovina. Veliki dio polaznika koji su završili program Stilist uređenja unutarnjih prostora nastavlja svoje obrazovanje u našoj školi na programu Dizajner interijera.

Zadru, kao turističkom gradu, potrebna je profesija dizajnera interijera budući da grad postaje sve važnije turističko odredište, neprestano se širi i povećava svoje smještajne kapacitete. Našim polaznicima želimo mnogo uspješnih projekata i dobrih klijenata, te još više prelijepih interijera!

U galeriji fotografija možete pogledati nekoliko radova polaznice prve i druge godine, te atmosferu s dodjele diploma.