TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Lidija Tomas Matijević

Aktualno, Blog

Naša prošlogodišnja polaznica, svestrana Lidija Tomas Matijević, uspješno je završila program Stilist uređenja unutarnjih prostora i položila završni ispit, čime je i formalno potvrdila svoje dugogodišnje djelovanje kao stilistica i dizajnerica interijera za brojne klijente. Uz to, Lidija je kreativac s 14 godina iskustva u IT industriji kao digitalni ekspert, a paralelno je pisala blog o interijerima i svemu lijepom pod nazivom Lilihalodecoration (https://lilihalodecoration.com/blog/). Zadnjih 6 godina vlasnica je kreativnog Studija Tomas (https://lilihalodecoration.com/) gdje za svoje klijente nudi razvoj kreativnih ideja, usluge fotografije, stiliziranja proizvoda i interijera, razvoj web stranica i digitalnih proizvoda poput magazina i brošura, te sadržaja za društvene mreže. Svjesna važnosti obrazovanja i željna formaliziranja svojeg poslovnog djelovanja, Lidija je postala naša polaznica, a kako je teklo obrazovanje u školi Callegari i što je naučila, možete pročitati u njezinom opsežnom blogu na sljedećoj poveznici: https://lilihalodecoration.com/2024/06/14/dizajn-interijera-obrazovanje-za-uredenje-stambenih-prostora/.

Koliko je Lidija svestrana i uspješna možete pročitati i u Gloriji gdje je predstavljen njezin nedavni projekt, a u tekstu možete doznati još štošta o njezinom načinu razmišljanja i radu.
Drago nam je da je Lidija bila naša polaznica, jer je bila marljiva i ozbiljna u radu, uspijevala uz privatne obveze redovito pohađati nastavu i raditi zadaće, te je na kraju položila završni ispit s odličnim projektom. Želimo joj mnogo uspjeha i lijepih interijera u budućnosti!

Fotografije: Ivona Bezmalinović i Tara Pušić