TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Dodjela diploma polaznicima programa za dizajn interijera

Aktualno, Blog

U školi Callegari u Zagrebu stasala je nova generacija dizajnera interijera, točnije svoje su obrazovanje i formalno završili polaznici programa Stilist uređenja unutarnjih prostora, Dizajner interijera i Samostalni dizajner interijera – specijalist dodjelom diploma. Sada već bivši polaznici treće godine, programa Samostalni dizajner interijera – specijalist, otiskuju se u novu avanturu, onu samostalnog djelovanja u struci ili zapošljavanja u industriji. Bivši polaznici druga dva programa, Stilist uređenja unutarnjih prostora i Dizajner interijera mogu nastaviti svoje obrazovanje u školi, što su neki od njih i odlučili, jer ima još mnogo toga za naučiti i savladati kako bi bili konkurentniji na tržištu rada. Neki od bivših polaznika već sada imaju točno definiranu ideju što žele raditi i spremni su za samostalno djelovanje. U svakom slučaju, nakon mnogo uloženog truda i rada polaznicima su dodijeljene njihove zaslužene diplome koje predstavljaju potvrdu znanja, kompetentnosti i poznavanja struke. 

Kako su naši bivši polaznici već velikim dijelom zaposleni, svaka grupa je sa svojom predavačicom imala malu svečanost dodjele diploma u školi, nakon čega je uslijedila prigodna proslava. Predavačica Nikolina Jelić podijelila je diplome i proslavila uspjeh sa svojom grupom Stilist uređenja unutarnjih prostora, kao i Adela Tea Bingula koja je ispratile svoje dvije grupe Stilista uređenja unutarnjih prostora. Voditeljica programa dizajna interijera Nevenka Kršilović proslavila je uspjeh svoje grupe Stilista uređenja unutarnjih prostora i dvije grupe programa Dizajner interijera, kao i jedne grupe Samostalni dizajner interijera – specijalist. 

Svi bivši polaznici izrazili su svoje zadovoljstvo obrazovanjem u našoj školi, a njihov trud se itekako isplatio jer imaju velike ambicije i planove. Ponosni smo na sve polaznike i polaznice koji su diplomirali u ovoj generaciji i vjerujemo da ih čeka uspješna budućnost u struci, mnogo projekata i dobrih klijenata, a u njihovu profesionalnost i sposobnost izvođenja zahtjevnih i kreativnih zadataka uopće ne sumnjamo. Čestitamo!

Galerija fotografija prikazuje presjek dodjela diploma i veselu atmosferu među bivšim polaznicima.