TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Vizažisti splitskog Callegarija šminkali modele za reviju brenda Anovi

Aktualno

U Splitu se 4. travnja 2023. godine u hotelu Ambasador održala druga samostalna revija modne dizajnerice Ivone Glavaš, koja je ovom prilikom predstavila novu proljetnu i ljetnu kolekciju svojeg brenda Anovi pod sloganom Passion, love, glow, growth. Ako je suditi prema posjećenosti revije, čini se da je Osječanka sa splitskom adresom osvojila splitske zaljubljenice u modu. U brojnoj publici bilo je mnogo poznatih lica, a ovaj puta je Ivona Glavaš pripremila i veliko iznenađenje.

Naime, već je poznato kako u njezinim kolekcijama prevladava bijela i crna boja, međutim, za novu kolekciju dizajnerica je odabrala bež, pink, ljubičastu, zlatnu i srebrnu boju. I to vrlo uspješno. Kratka i duga odijela, kao i haljine ove nove kolekcije prilično su glamurozne, ali su i sasvim nosive, pa nema sumnje da ćemo ih susretati na hrvatskim ulicama ove sezone. Petnaestak komada iz nove kolekcije upotpunjeni su torbama Lovely Bags, nakitom Prahir, naočalama Optike M i obućom brenda Mass.

Za frizure su se pobrinuli frizerski saloni Kristina i Lucija, a s velikim ponosom možemo reći kako su modele šminkali polaznici programa Vizažist škole Callegari. Marija Krištić, Anđa Šilović, Zrinka Lovrić, Julija Koludrović i Duje Buljan dobili su priliku pokazati svoju kreativnost i kompetentnost na ovom velikom događanju, što su i učinili na najbolji mogući način. Talijanska škola mode i dizajna Callegari već je niz godina uključena u brojne manifestacije, čime svojim polaznicima omogućuje prilike prakticirati što su naučili u stvarnim radnim okolnostima. Smatramo da je ovo izuzetno vrijedno iskustvo za naše polaznike i njihove buduće poslove.

U galeriji fotografija koja slijedi možete pogledati atmosferu s revije, kao i umijeće naših vizažista.