TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Što obući za doček Nove godine

Aktualno

Bliži se i ta noć u godini koja je obilježena pridjevom najluđa, a s time stižu i brige što odjenuti. Ponuda fast fashion brandova vjerno prati zbivanja na svjetskom modnom nebu, te će te na policama dućana, kao što su Zara. Mango, H&M, pogotovo sada u vrijeme sezonskih sniženja, pronaći neke mast have komade pomoću kojih će te zasjat u najluđoj noći u godini. Za doček nove godine tradicionalno se biraju crni, crveni komadi, no iznimno popularni sjajni, šljokičasti odjevni komadi takožer su odličan izbor za ovu prigodu. Stilisti škole Callegari zavirili su malo u trgovine modnih brendova, te istražili aktualnu ponudu dostupnu na našem tržištu. Ukoliko još ne znate što odjenuti za nadolazeći doček nove godine donosimo Vam tri prijedloga koja mogu poslužiti kao inspiracija za novogodišnji outfit.

CRNO ODIJELO

Doček Nove godine nije striktno rezerviran za haljine. Elegantno crno odijelo sa baršunastim ili satenskim detaljima istaknut će se kao modni odabir s kojim baš nikad ne možete pogriješiti, osobito u najposebnijim prilikama kao što je doček Nove godine.Odijela su zadržala status moćnog komada koji unosi jednostavnost sa snažnom porukom. Jednostavno crno odijelo možete podignuti sa statement clutch torbicom te masivnim nakitom, koji je iznimno popularan ove sezone.

SLIP HALJINA

Slip haljina jedan je od povratnika stila 1990-ih godina. Iako je prvobitno dizajnirana početkom stoljeća da se nosi isključivo kao donje rublje, dokazala je da može funkcionirati kao upečatljiv samostalan komad u raznim kombinacijama.Može biti iznad koljena ili ispod, s prorezom ili čipkom, otvorenih ili zatvorenih leđa, ali najvažnije karakteristike su svilenkasti materijal i tanke bretelice. Slip on haljina vratila se na velika vrata kao jedan od must have komada ove sezone. Slip haljina je i dalje najseksi komad koji možete odjenuti za novogodišnju večer. Donosimo Vam par modela koje možete kupiti na online stranicama Zare i Manga.

METALIK, SJAJNI STATEMENT KOMADI

Boja srebra i zlata, metalizirane tkanine i detalji, šljokice i baš sve što svjetluca nikad neće izać iz mode u vrijeme božični i novogodišnjih partya. Šljokičaste haljine,perlice, metalizirani statement komadi nepogrešivi su odabir za ovakvu priliku.
Kako je doček idealan za dodatnu dozu glamoura donosimo Vam komade koji će Vam doslovno pomoći da zablistate u Novogodišnjoj noći.