TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Pozivnica na DESIGN DISTRICT u Rovinju

Aktualno

Od 17. do 20. 10. 2019., u kultnim prostorima stare tvornice duhana u centru prekrasnog Rovinja, posjetite Design Districtmeđunarodni sajam namještaja i uređenja interijera! Budite dio lijepe priče o suvremenim interijerima! Ostanite inspirirani namještajem, novim materijalima, rasvjetom, podnim oblogama i mnoštvom detalja koji prostore čine originalnima i personaliziranima, osobito u području dizajna i opremanja turističkih i ugostiteljskih prostora. Riječima direktorice SajmaTatjane Kos, dođite na “mjesto odakle se odašilju poruke o trendovima u uređenju interijera“, uživajte u “interijerima koji govore o više od stotinu izlagača iz zemalja u okruženju” i “blizu pet tisuća metara kvadratnih dobrih (dizajnerskih) priča” .

Među izlagačima ovogodišnjeg, drugog po redu Design District-a, pronaći ćete i školu Callegari koja je kroz 25 godina djelovanja stekla reputaciju predvodnika obrazovanja u dizajnu interijera. U izlagačkoj cjelini Millennial Design namijenjenoj mladim dizajnerima – učenicima i studentima, škola Callegari  izlaže i promovira radove svojih uspješnih alumna i trenutnih polaznika programa iz područja dizajna interijera. Ovoga vikenda, uz prekrasno vrijeme, pronaći ćete nas u upečatljivom industrijskom okruženju nekadašnjih proizvodnih hala što manifestaciji daje posebnu notu. Naš izlagački prostor prepoznat ćete po gužvi koja vlada oko naših kreativnih dizajnerskih instalacija koje su osmislili, izradili i postavili naši zagrebački polaznici osposobljavanja za Stilista uređenja unutarnjih prostora. Moći ćete pogledati i makete interijera naše vrlo uspješne i renomirane alumne Snješke Kožul. Također, u našem izlagačkom prostoru čekaju Vas svježe ideje i inovativni proizvodi novih snaga u poduzetništvu u interijerima – naše alumne Dunje Franić, dugogodišnje voditeljice projekata Prommingu koja je nedavno otvorila vlastiti studio za dizajn  5TEMA te naše alumne Sanje Crnice koja se u svojoj avanturi samostalnog poduzetništva uz uređenje interijera bavi izradom rukotvorina te restauracijom i transformacijom starog namještaja. Ujedno, moći ćete se informirati i o inovacijama u našim obrazovnim programima za projektiranje interijera stambenih i poslovnih prostora te poduzetništvo u interijerima; o naprednim CAD tehnologijama koje smo uveli u naše kurikulume za interijere i specijaliziranim edukacijama za 3D vizualizaciju interijeramodeliranje i renderiranje pomoću alata SketchUp, Lumion i Enscape!

Više o Callegarijevom izlaganju i tijeku nastanka projekta izlaganja te o cjelokupnim impresijama s ovogodišnjeg Design Districta čitajte u sljedećem blogu!

Osobito nam je zadovoljstvo prisustvovati ovoj manifestaciji koja je, premda se odvija tek drugu godinu, od struke i široke javnosti prepoznata ne samo kao sajam namještaja i interijera za hotele i turističke objekte, nego i kao mjesto komunikacije, interakcije, novih poslovnih prilika i druženja iz kojeg proizlaze nova poznanstva i poslovi. Svakako posjetite ovoga vikenda rovinjski Design District! Veselimo se Vašem dolasku i dijeljenju s Vama dizajnerskih priča naših alumna i polaznika!