TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Nova KOLEKCIJA naše predavačice ANAMARIJE ASANOVIĆ

Aktualno

Naša predavačica Modnog stilizma u Splitu, renomirana modna kreatorica – Anamarija Asanović -nedavno je predstavila svoju novu kolekciju pod nazivom back to the roots”. Ni sama više ne zna koja joj je to kolekcija po redu jer modom se bavi od svoje petnaeste, a zadnjih deset godine ima vlastiti brend A_A Anamarija Asanovic. Razgovaramo s njom o kolekciji, modnom dizajnu, njenom predavačkom angažmanu u školi Callegari, životu i izazovima stvaranja u vremenu COVIDA-19…

Draga naša Anamarija, čestitamo Ti na još jednoj u nizu Tvojih kolekcija! Kakvim nas Ti to korjenima vraćaš svojom najnovijom modnom inspiracijom?

“Kolekcija je inspirirana prirodom, odnosno povratkom korjenima, poljoprivredi, nečemu što možeš stvoriti sam svojim rukama. Ukratko, ‘back to basic’. Namijenjena je već ostvarenim ženama koje znaju što žele, koje traže svoj mir nakon napornog radnog tjedna… Ženama koje su spremne iz tenisica uskočiti u štikle i otići na druženje, ali isto tako i na izlet u prirodu. Kolekcija je satkana od usklađenih materijala koji udišu život modernoj praktičnosti, ali i udobnosti, a komadi su stvoreni da traju zauvijek te prelaze generacije.”