TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Modna revija Ljetne škole mladih Downića

Aktualno

U nedjelju 11. lipnja u prostorima Sportskog centra Pomak na Stinicama održana je jedna posebna modna revija u organizaciji udruge Adonis. Radi se o modnoj reviji djece s Down sindromom, a revija je dio većeg trodnevnog događanja pod nazivom Ljetna škola mladih Downića. Ove godine škola je ugostila djecu s Down sindromom iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, pa je time dobila regionalni karakter.

U atmosferi nabijenoj pozitivnim emocijama, djeca s Down sindromom na jednu su večer postali manekeni i manekenke, te prošetali po modnoj pisti u modnim kreacijama Šime Kovačevića, novinara HTV-a, Olje Einfalt, kreatorice i poduzetnice, učenika splitske Obrtničke škole i Ivone Glavaš, poznate modne kreatorice.

Škola Callegari i ove je godine dala podršku ovoj važnoj manifestaciji kao sponzor makeupa. Tako su naše splitske vizažistice Julija Koludrović, Laura Veočić, Anita Mrkonjić i Anđa Šilović imale čast šminkati modele, a kakvo je bilo raspoloženje za vrijeme priprema iza pozornice, možete pogledati u našoj foto galeriji.