TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Kampanja za novo izdanje Zagreb Fashion Destination

Aktualno

Dolaskom proljeća, stiglo je i vrijeme za drugo izdanje Zagreb Fashion Destinationa. Iako još uvijek svi pričaju o prvom izdanju koje je obilježilo novu modnu scenu već sada možemo reći da je  8. i 9. travnja  rezervirano je za još jedno izdanje ove zanimljive modne priče. Zaljubljenik u modu i modna događanja, Splićanin Tonči Šundov odlučio je i ove godine metropolu osvježiti modnim događanjem. Kroz dva dana modnog spektakla priliku za predstavljanje publici dobiti će mnogi mladi ali i već afirmirani dizajneri. I ovoga puta svoje mjesto među njima  imati će i naši polaznici Modni stilisti odjeće, Stilisti -modni kreatori, Modelisti visoke mode. Pored modnih kreacija važnu ulogu i to onu službenog sponzora ima škola Callegari. Pod mentorstvom prof. Sanja Hrstić Kuterovac i Luke Horvat polaznice će biti zadužene da oba dana Zagreb fashion destinationa šminkaju manekenke prema željama samih kreatora.

Kako bi još jednom ova modna priča privukla sve zaljubljenike u modu, organizatori su se pobrinuli da kampanjom najave  zanimljivu i kreativnu modnu priču, koja je već u prvim trenutcima objave zauzela visoko mjesto na naslovnicama vodećih medija.

U realizaciji kampanje sudjelovale su naše vizažistice Luka Horvat, Renata Magđinski i Nikolina Ružić.

Samom najavom događaja slutimo da će ovo biti još jedan događaj koji će ostaviti pečat na nove trendove za nadolazeće razdoblje.

Vidimo se 🙂

Fotografije za Zagreb Fashion Destination: Jelena Balić

Styling: Anika Nikačević

Make up za Callegari: Luka Horvat, Renata Magđinski i Nikolina Ružić

Hair: Pervan hair salon

Fotografije sa snimanja: arhiva polaznika