TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

DIZAJN INTERIJERA – ZAVRŠNI ISPITI 1. DIO

Aktualno

Protekla 2023. godina bila je uspješna i prepuna atraktivnih i korisnih događanja za naše polaznike programa dizajna interijera. U studenom i prosincu dio je polaznika priveo kraju svoje školovanje u našim školama u Zagrebu, Splitu i Rijeci izlaskom na završni ispit. Na ispite su izašli polaznici prve, druge i treće godine sa zaista zanimljivim radovima, a njihove uspjehe želimo predstaviti, počevši sa zagrebačkim polaznicama prve godine – programa Stilist uređenja unutarnjih prostora, čija je predavačica i mentorica bila Adela Tea Bingula.

Miranda Miličić Bradbury, Antonija Aladrović, Azra Salković, Ana Perić, Ivana Kostić, Matea Tot, Petra De Villa i Elena Dobrović prezentirale su svoje projekte uređenja interijera stambenih prostora, a njihovi radovi odlikuju se zrelošću i kvalitetom. Vođene vlastitom kreativnošću, uz poštivanje svih zadatosti struke, polaznice su pripremile dojmljive projekte na profesionalnoj razini. Mentorica Adela Tea Bingula zaista može biti ponosna na svoje polaznice!

U galeriji slika prikazani su dijelovi završnih radova. Čestitamo djevojkama na uspješnim projektima i želimo im radnu budućnost!