TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Callegarijeve visažistice na izboru Miss turizma Hrvatske

Aktualno

U hotelu i Grand Casinu Admiral u Zagrebu prošlog je mjeseca održan šesnaesti izbor Auto Maritea Miss i Mister turizma Hrvatske 2018.

Pobjedničkom su se lentom okitili Zadranka Emilly Mršić i Zagrepčanin Sven Vlahoviček, koji su se natjecali s još deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske.

Natjecatelji su nosili najnovije kolekcije poznatih hrvatskih dizajnera, dok su se za njihov make up pobrinule polaznice programa za visažista škole Callegari Marta Hrgović, Emilija Kopčalić, Renata Magđinski, Finka Viskov, Nikolina Ružić, Monika Matić i Ana Kirnbauer, predvođene mentoricom Lukom Unom Horvat.

U travnju 2019. godine  Hrvatska će ugostiti  šezdeset najljepših predstavnica iz cijeloga svijeta. Zagreb će tada biti domaćin svjetskog izbora Miss turizma, a naša će se Emili boriti za prestižnu titulu Miss turizma svijeta.

Zadužen za ovaj veliki događaj bit će Boris Kosmač, vlasnik licence za Republiku Hrvatsku i glavni producent najprestižnijeg svjetskog izbora mode, ljepote i turizma u svijetu.