TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

CALLEGARIJEVE RIJEČKE VIZAŽISTICE NA HUMANITARNOJ MODNOJ REVIJI

Aktualno

Dolaskom nove kalendarske godine krenuli smo u nove školske pobjede, ali također dok je većina uživala u blagdanskom ugođaju, naše riječke vizažistice su radile i pritom uživale na svoj način – šminkanjem modne revije i to u humanitarne svrhe.  Prekrasan način da se udijeli pomoć kome je potrebna, da se udijeli malo dobrote, ljubavi i humanosti.

Tako je u petak 21.12. sad već lanjske nam godine održana humanitarna modna revija “Darujmo kap dobrote” za Ligu protiv raka Primorsko – goranske županije u sklopu prodajnog centra Građa na Kukuljanovu.

Na reviji su se svojim kreacijama predstavile Goranske vunarice iz Ravne Gore, boutique Futura Nova Futura iz Rijeke i Alma Arts iz Rijeke. Reviju su, osim manekenki, nosile poznate žene iz političkog i društvenog života Primorsko – goranske županije. Pozivu za nošenje revije su se odazvale i aktualna Kraljica Hrvatske Ema Gračan i njena druga pratilja princeza Klara Krizmanić.

Za make up su se pobrinule voditeljica Callegarijevog riječkog programa vizažist Aleksandra Domijan te naše prošlogodišnje polaznice Nora Južnić i Marta Pavlović. Za frizure se pobrinuo frizerski studio Butterfly iz Rijeke.

Iznimno ugodno provedeno vrijeme u humanitarnom ozračju te samu atmosferu potkrepljujemo fotografijama u prilogu.

Do slijedećeg druženja!

Fotografije: Tea Slama Žigman

Tekst: Aleksandra Domijan, mag.oec. vizažist stručni suradnik