TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA

Bili smo dio uspješne FOTOSOFIA priče koja okuplja talentirane ljubitelje fotografije

Aktualno

Nedavno je u Zagrebu održana 17. po redu FOTOSOFIA – besplatni seminar i radionica za naprednu fotografiju pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke.

Petnaest odabranih polaznika  kroz intenzivnu 6-dnevnu radionicu otkrilo je kako usavršiti i nadograditi svoja fotografska znanja i vještine, kao i uvijek do sada, uz puno rada, maštovitosti, kreativnosti i zabave. Kako bi polaznici imali iskustveno učenje uz odlično mentorstvo, Hoyka je i ove godine organizirao snimanja portreta celebrityja te modne, reklamne i art fotografije.

Priliku da pokažu stečeno znanje i talent dobile su i naše vizažistice zahvaljujući pozivu g. Hoyke koji je školu Callegari prepoznao kao ozbiljnog i kreativnog suradnika, uvijek spremnog na nove izazove. Naše vizažistice – Iva RukavinaLarisa Jukić i Željka Juričić – šminkale su i stilizirale kosu modelima Relatum Model Managementa -Eli BanAnji Jurilj i Ani Koželj – i za svoj vrhunski odrađeni posao dobile su niz pohvala.

Bilo nam je zadovoljstvo i čast biti dio uspješne Fotosofia priče koja već 17. put okuplja talentirane ljubitelje fotografije. Veselimo se novim projektima s gospodinom Damirom Hoyka!

Foto by Hosi Lovrenčić

Fotografije by Jovan Angjeleski

Fotografije by Marina Bender

Fotografije by Ivana Dobrovoljec

Fotografije by Ljiljana Ferić

Fotografije by Petra Franjić

Fotografije by Alen Klimenta

Fotografije by Domagoj Kolonić

Fotografije by Hosi Lovrenčić

Fotografije by Ana Orlić

Fotografije by Ivana Pansini Škunca

Fotografije by Petar Pantović 

Fotografije by Raisa Šehu 

Fotografije by Tara Šitum

Fotografije by Bruna Žeželić

Fotografije by Igor Glavaš