POZIVNICA na 3 free radionice

R a d i o n i c a  1:  G E O M E T R I J A  U   O D J E Ć I

Pozivamo vas na bespatnu radionicu krojenja i šivanja u školi Callegari u Zagrebu 4. Srpnja 2017. u 18 sati u prostorijama škole, na adresi Pavla Hatza 9/ 1. kat.
Na radionici pod temom „Geometrija u odjeći“ koju će održati mentorica programa Modelist visoke mode u školi Callegari, Biljana Majetić Krkalo, izrađivat će se donji i gornji dio odjeće. Molimo Vas da nam dolazak potvrdite do petka, 30. lipnja 2017. na naš mail: callegari@callegari.hr

Slide3

R a d i o n i c a  2:  Dizajn interijera - I Z R A D A   M A K E T A

DIZAJN INTERIJERA - IZRADA MAKETA se održava u srijedu, 5.7.2017. od 16:30 sati, u prostorijama škole Callegari, Zagreb, Pavla Hatza 9/I. Pridružite nam se i usvojite znanja i vještine kroz praktične primjere i taktilno iskustvo.
 
Eksperimentiranjem u rasponu materijala prikladnih za ručnu izradu maketa, upoznat ćete principe i praksu dizajna interijera u malom mjerilu. Naglasak je na osnovne likovne i estetske parametre: omjer, volumen, ravnoteža, fokus, ritam, boja, tekstura i takltilni doživljaj. Prezentatori i demonstratori će vam prenijeti svoje znanje i entuzijazam kako bi samostalno izradili zanimljive makete po vlastitom dizajnu.
Sav materijal i didaktičku opremu osigurava škola Callegari.
Molimo, potvrdite svoj dolazak na callegri@callegari.hr
Veselimo se Vašem dolasku!

 

Image 1

R a d i o n i c a  3:  „N U D E  L O O K

Iz sezone u sezonu nude look nas uvijek iznova očarava,  zahvaljujući svježem izgledu koji naglašava prirodnu ljepotu. Ovaj majstorski pothvat počiva na savršenoj podlozi, preciznom odabiru proizvoda u prirodnim bojama puti, savršeno definiranim obrvama.

Pozivamo vas na besplatnu make up radionicu pod nazivom „Nude look“ koja će se održati u četvrtak 6.7.2017. u 18.00 sati.

Voditeljice radionice, visažistice Patricija Čehulić, Natalija Škrlec i Antonela Gligora otkrit će vam tajne i trikove isticanja prirodne ljepote, uz svjež, blistav i prozračan ten.

Broj polaznika radionice je ograničen! Prijaviti se možete do srijede, 05.07.2017., na naš mail callegari@callegari.hr

Vidimo se!

Vezani postovi