Zlatni dom

Kada žena želi zabljesnuti u nekom specijalnom  izlasku obavezno razmišlja o nakitu koji će naglasiti njenu elegantnu kombinaciju. Isto tako postoji i tzv.kraljica interijera koja će svaki prostor učiniti elegantnim  i glamuroznim. Naravno pri tom mislim na zlatnu boju sa svim svojim nijansama.

Ne treba više biti milijunaš da bi prostor vašeg življenja, omiljeni restoran ili kafić izgledao kao milijun dolara, ako se u uređenju malo poigrate s spomenutom zlatnom bojom. S ovom bojom unijeti ćete glamur, ali u isto vrijeme treba biti oprezan u dozirnju jer možete dobiti neželjeni efekt.

Ako ste odlučili koristiti ovu boju što na zidovima ( boje San Marco nude pregršt mogućnosti za Vaše zidove ) nećete pogriješiti. Obojite zid u dnevnom boravku, komadić zida u hodniku ili  spavaćoj sobi i zagarantiran Vam je uspjeh, ako ga kombinirate s crnim ili tamnije sivim komadima namještaja, dekora i sl .Zlatna u kombinaciji prljavo bijele (šampanj) i svih nijansa smeđe boje je ziheraška  uspješna dok  izvrsna kombinacija za unutarnje prostore je smaragdno zelena, tamno plava s detaljima u zlatu.

Samo poneki dekorativni predmet poput vaze, ogledala ili slike doprinijet će ekskluzivnijem interijeru. Posebni sjaj dat ce Vam rasvjetna tijela koja imaju zlatnu ili brončanu boju.

O mojoj omiljenoj boji u interijeru mogla bi pisati danima , ali ostavljam Vam prostora da dobro razmislite o upotrebi ove boje u Vašem domu nakon što pogledate galeriju slika.

Autor texta:

Andrea Radović

 

Izvor fotografija:

pinterest

journal

uredite dom

Azra magazin

Jutarnji list interijerNET.hr

Vezani postovi

 • EKO KUĆA VRAĆA FOKUS NA BITNO – BRIGA ZA ZDRAVLJE KORISNIKA -

  11.10.2018.

  Eko ili zelena gradnja štedi prirodne resurse i smanjuje količinu otpada koja nastaje prilikom gradnje.
  Građevinska industrija u posljednje vrijeme okrenuta je povratku starim, tradicionalnim načinima gradnje uz neke izmjene koje donosi suvremeno doba. Zbog toga se u svijetu sve više pozornosti pridaje energetskoj učinkovitosti objekata, a taj trend polako dolazi i do nas.

  Pročitaj
 • Dodjela diploma

  21.08.2018.


  O uspješnoj modnoj reviji u marini Mitan već smo pisali, ali sada treba istaknuti da je revija bila prilika za dodjelu diploma završenim polaznicima rječke škole.

  Pročitaj