Završni ispit vizažizma u Rijeci

 

Brzo je prošla još jedna godina u našoj školi....

Bilo je puno rada, truda, treme, malih uspjeha, ali i neuspjeha, ali još više je bilo smijeha, veselja, sreće nad svakim dobro obavljenim zadatkom, lijepih poznanstava koji su prerasli u prijateljstva....

  AIT1931

I tako kroz jednogodišnje druženje u školi Callegari došli smo i do glavnog završnog ispita koji nas dijeli od željno isčekivane diplome...

Generacija 2016./2017. u Rijeci je zbilja jako uspješno odradila završni ispit. Sve buduće vizažistice su se dobro pripremile prema temi koju su izabrale , a to je bilo 20. stoljeće odnosno  izbor jednog desetljeća unutar istog stoljeća koje ih je inspiriralo za cjelokupni styling svog modela, prigodnu frizuru i naravno make up.

  AIT1916

Ispit se sastojao od praktičnog dijela gdje su polaznice imale 90 minuta za kreativnost i izradu prigodnog make upa te kasnije teorijskog dijela gdje su se pregledavale mape koje su polaznice marljivo slagale kroz cijelu godinu po temama iz programa Callegarija i oplemenjivale slikama i facechartovima. Također se usmeno ispitivalo gradivo i stečeno znanje kroz cijelu godinu. Uz mapu, polaznice su izradile i plakat u stilu svoje izabrane teme.

Untitled 1

Završni ispit su uspješno položile Vorina Crnjac, Minja Gabriela Vilotić, Maja Marinović, Irena Markešić Lukanović i Ana Bušić pod metorstvom Aleksandre Domijan.

 

Čestitamo svim polaznicama Callegarija i želimo uspjeh u daljnjem radu! 

 

 

Izvor fotografija:

Ivan Tomečak (Photo Atelier Tomečak Rijeka)

Vezani postovi