NAVIJAČKI MAKE UP ZA SREBRNU HRVATSKU

 

Mislim da zadnjih mjesec dana nema osobe u Lijepoj našoj koja ne voli nogomet. Ako netko i ne voli nogomet, definitivno svi vole svoju zemlju u kojoj žive i nogometna euforija je toliko zarazna ovih dana da vjerujem nema osobe koju nije pogodila.

Nose se majice, šalovi, zastave, kravate, štucne, razni navijački rekviziti, dok se ljepši spol izražava na sebi svojstven način, navijačkim make up-om.

Posegnulo se za tuševima u crvenoj, bijeloj ili plavoj boji, sjenilima, ruževima, kayalima....

Osim beauty make up-a gdje su se žene kreativno izražavale u nama prepoznatljivim bojama, bile su tu aktualne i aquacolor boje koje aktiviramo vodom, precizni kistić, spužvica, malo mašte i kreativnosti i navijački uradak je ovdje, ipak je vlastiti trud najljepši i najvrijedniji.

Sprejevi za kosu, gel tehnike i akril tehnike manikure, trajni lak, kockice, pletenice... ma sve samo da je crveno bijelo plavo, boje zastave, samo da je naše, samo da je hrvatsko, kreativnost koju s ponosom nosimo kao potporu našim nogometašima na Svjetskom prvenstvu jer su to i zaslužili.

Zadnjih dana, oni, a tako i mi, pokazali smo veliko zajedništvo, ponos, ogromnu sreću učinjenim i postignutim te vrhunsku kvalitetu da smo druga najjača svjetska velesila u nogometu.

Ovo dostignuće je velika stvar za nas tako malene u svjetskim razmjerima i zato svaki korak je bio bitan čak i taj maleni detalj na licu koji izražava sve pozitvne emocije koje osjećamo i kojima se ponosimo.

BRAVO VATRENI, BRAVO HRVATSKA!!!!!!!!!!   

Izvori fotografija:

Marina Mamić

Kristina Bečić

Tena Stabarković

Duje Buljan

Aleksandra Domijan

Vezani postovi