ZAVRŠNA REVIJA ŠKOLE CALLEGARI

U subotu, 1. prosinca, u sklopu službenog otvaranja najvećeg internacionalnog beauty sajma „Festival estetike“, održana je modna revija polaznika Škole Callegari - talijanske škole mode i dizajna, s temom „Crno na crno“.

Na reviji je prikazano 17 modela polaznica Programa “Modni stilizam”  Štefice Bedeniković Vučetić, Mirna Vučemilo, Miljane Miljanović, Ane Maras, Ivane Gilih, Dubravke Džekić i Barbare Jugovac koje su inspiraciju pronašle u 3D dimenziji, volumenu, volanima i oblicima.

Završna revija naših mladih snaga bio je veliki izazov i ispit kojim će zasigurno opravdati očekivanja predavača, posjetitelja i kolega te prilika da svojom kolekcijom još jednom pokažu kako je kombinacija talenta, dobrih ideja i znanja stečenog na predavanjima siguran put do simpatija struke i publike.

"Mislim da su djevojke pojedinačnom obradom zadane teme, vještim odabirom materijala i kvalitetom izrade pokazale zašto nakon samo godinu danja obrazovanja zaslužuju svoje mjesto na domaćoj modnoj sceni", izjavila je na kraju revije Katija Šimundić, predavačica i voditeljica Programa za modnog stilista.

Vezani postovi