Polaznica programa Vizažizam Anđelina Bakula u timu poznatog svjetskog brenda MAC

Anđelina Bakula polaznica je programa Vizažizam u školi Callegari u Zagrebu i jedna je od onih koja se doista može pohvaliti ostvarenjem životnog sna. Naime, Anđelina radi za svjetski poznati brend MAC i dio je njihova tima, ali i na Laudato Tv kao make up artist.

„U školi sam dobila puno samopouzdanja i otkrila neke talente za koje nisam ni znala. Ljubav prema make upu imam od malih nogu,al nikad nisam imala priliku ostvariti nešto. Callegari škola i drage profesorice su mi puno pomogle u tome“, rekla nam je Anđelina, koja je školu upisala zbog velike želje za znanjem o make up-u.

„Danas se puno nudi jednodnevnih ili tjednih tečajeva koje sam i sama pohađala,al nikad ništa novo naučila. Puno sam tražila i informirala se o školama u Zagrebu te shvatila da Callegari nudi poduku za profesionalnog vizažista u trajanju od godinu dana. Callegari bi svakako preporučila svim sadašnjim i budućim vizažistima jer osim profesionalnog programa tu su i predavači, naše profesorice koji imaju iza sebe godine iskustva i rada i to svoje znanje nesebično prenose na nas. Zahvaljujući njima imala sam priliku i šminkati za razne reklame i spotove koje se vrte na našoj televiziji i za to im hvala.“

I za kraj, Anđelina nam je otkrila planove za budućnost: „ Moji planovi za budućnost su dati sve od sebe da budem što bolja u svojim poslovima, a nakon završetka škole tko zna, možda mi se otvore još neka vrata“.

Vezani postovi