Naša vizažistica na setu slavnog mjuzikla Mamma Mia

Prošle godine Vis je bio glavno središte zbivanja i to ne bilo kakvog, nego okupljanja ponajbolje Hollywoodske ekipe, a sve zbog nastavka snimanja kultnog mjuzikla Mamma Mia 2. Ovih dana, nakon svečane pretpremijere 21. srpnja u pulskoj areni, prikazana je i premijera u kinima.

Među prvim ljubiteljima ovog kultnog filma našla se i naša predavačica Mia Josipović Zekić. S nestrpljenjem je dočekala početak prikazivanja filma kako bih se prisjetila jednog od najljepših iskustava u karijeri.

Kada je dobila je poziv od Tine Jesenković, majstorice maske i make up za sudjelovanje na setu „Mama Mia 2“ odgovor je mogao biti samo jedan, zbog čega je danas iznimno zahvalna na pozivu i iskustvu koje je doživjela tokom višednevnog snimanja.

U kratkim crtama opisala nam je svoje iskustvo koje danas vrlo radno prijenosi i na svoje polaznike, buduće vizažiste. „ Iako sam bila samo mali dio kotača jedne velike Hollywoodske produkcije zadužene za make up, iskustvo koje sam tada doživjela zasigurno ću pamtiti cijeli život.

Kada se nađete na setu o kojem pišu svi svjetski i domaći mediji emocije se miješaju. Prekrasno je bilo uz rad uživo slušati Dancing Queen, pratiti nezaboravne plesne korake, gledati sve te glumce i uživati u pozitivnoj energiji koja je prštala na sve strane. Iako su svi glumci bili mahom s „A“ liste nisu bili zahtjevni, naprotiv svi su bili divni, pristojni i susretljivi što nam je uvelike olakšalo posao.

Pored svih glumaca moram istaknuti Pierce Brosnan koji je bio miljenik svih nas a usudim se reći i cijelog otoka. I tako gledajući film predivno je saznaje da sam bila baš tu, da je tako jedna velika Hollywoodska produkcija odabrala našu zemlju, točnije otok Vis za snimanje kultnog mjuzikla.

Ponosna sam i zahvalna na prilici koja mi je pružena što je ujedno i veliko prizanje za moj dugogodišnji rad u make up-u. Nadam se novim prilikama i izazovima, te iskustvu koje ću vrlo rado podijeliti s polaznicma.“

 

Vezani postovi