Vizažistice škole Callegari na sajmu Wedding Expo u West Gate-u od 13.-15.10.2017.

U zagrebačkom West Gate-u već jedanaesti put održava se najveći sajam vjenčanja u regiji koji okuplja buduće mladence i stručnjake koji im mogu ispuniti sve želje. Od ekskluzivnih prostora i dekoracija, gastronomije i cateringa, slastica i papirne konfekcije, preko foto, light i video produkcije, svadbenih putovanja i darova do mnogima najvažnijih komponenata - vjenčanice, odijela, obuće i nakita. Obzirom da je budućim mladenkama jednako bitna šminka kao i vjenčanica, ovo je idealna prilika da polaznice programa Vizažizam pokažu svoje znanje i umijeće.

Ovaj sajam posebno je privlačan mladencima te njihovoj pratnji zbog velike i kvalitetne ponude, prigodnih popusta te zabavnog programa koji ih prati. U tri dana ovog, kako ga mnogi zovu, jednog od najljepših sajmova uopće, prođe više desetaka tisuća posjetitelja. Na Expo-u izlaže u prosjeku 150 izlagača, a ulaz, parking i modna revija za posjetitelje su besplatni.

O organizatoru

Organizator ovog sajma vjenčanja je Kreativna komunikacija, tvrtka koja je vlasnik Wedding Cityja - megastorea za vjenčanja, organizator sajmova Wedding Expo i Prom Expo te izdavač časopisa DD magazin. Kao tvrtka specijalizirana za komunikacije primarno su fokusirani na području promocije. Tako su nedavno organizirali prvo 'wedding crashanje' u Hrvatskoj, tzv. upade iznenađenja na svadbe sa celebrityjem. Također su surađivali s produkcijom RTL-ove serije 'Prava žena' na temu vjenčanja, 'Ženim sina' I 'Wishes' Nove TV te su često pokrovitelji evenata poput aktualnog finala World Top Model. Kroz Wedding City u Hrvatskoj su predstavili odjevni brend Ana Milani, nude tražena imena u svijetu vjenčanica te afirmiraju hrvatski dizajn s domaćim kreatorima.

Vezani postovi