Montura kod Meštrovića

Svake godine se organizatori Monture-fashion destination pobrinu da ovaj najvažniji splitski modni događaj organiziraju na predivnim lokacijama grada. Ove godine odlučili su otići u goste kod „Meštrovića“, te po prvi puta organizirati dnevno izdanje ovog modnog događaja.

U petak 01.06.2018. u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović priređen je pravi modni spektakl. Za ovaj veliki modni događaj (usudimo se reći najveći) u Dalmaciji tražila se i ulaznica više, jer gledalište je bilo dupkom puno... Među zaljubljenicama i zaljubljenicima u modu našla su se i dobro poznata lica, reviju su tako posjetile poznate dame poput Regine Jeger, Tihane Harapin Zelepugin, Renate Lovrinčević Buljan, Andree Šušnjare, Žanamari Lalić, i Snježane Mehun...

 Svi su s nestrpljenjem iščekivali početak revije kako bih vidjeli što su nam to domaći dizajneri pripremili na nadolazeću ljetnu sezonu. Binom su se izredale kreacije 17 dizajnera među kojima su se našli i polaznici škole Callegari iz Splita Luka Blajić, Mirna Vučemilo, Paula Brkić, Martina Radman Listeš,Teuta Ćosić, Stošija Rogić, Barbara Nenadović te Barbara Jugovac iz škole Callegari-Zagreb.

Razigranim krojevima i bojama dočarali su kakvo ljeto priželjkuju.

Kako bih sve zasjalo u punom sjaju, iza kulisa ovog modnog događaja krije se prava mala vojska vizažistica i vizažista škole Callegari koji su prateći modne trendove osmislili te našminkali manekenke. Iako već tradicionalno šminkaju ovaj događaj i njima je bio izazov šminkati za dnevno izdanje modne revije. Stoga su odabrali summer bronze make up, te tako najavili koji make up trend nas očekuje ovog ljeta.

Vizažisti Antonija Vučica, Manuela Nerlović, Dragana Kulauzov, Ivanka Smoljko, Mirna Blažević, Duje Buljan su imali pune ruke posla, ali trud se uistinu isplatio :)

Za kraj možemo samo nadodati da je gromoglasni pljesak publike najveća nagrada za posao koji su još jednom uspješno odradili naši modni stilisti i vizažisti.

Fotografije: Antonio Stipinović

 

Vezani postovi