Miss Adriatic Europe 2017

U petak 21.07.2017.godine Callegarijevi Visažisti iz Splita, imali su pune ruke posla. U prekrasnom ambijentu marine Frapa, šminkali su natjecateljice, predstavnice Hrvatske i susjednih zemalja, koje su se borile za prestižnu titulu Miss Adriatic Europe 2017.

U sklopu već tradicionalnog izbora za Miss Adriatic Europe, održan je i izbor za Miss marine Frape.

Već  se godinama škola Callegari iz Splita brine za make up natjecateljica Miss Adriatic Europe. Za naše visažiste to je važna vježba i izuzetna nam je čast što su organizatori prepoznali našu kvalitetu i što su zadovoljni radom naših visažista.

Svaka natjecateljica želi se pokazati u što boljem svijetlu, želi istaknuti „tu“ svoju posebnost. Naš zadatak je da im vratimo samopouzdanje u tim stresnim trenutcima prije samog natjecanja rekli su nam polaznici škole Callegari iz Splita Nives  Morić, Danijela Čogelja Šanić, Helena Stanić i Duje Buljan koji su bili zaduženi za make up natjecateljica.

Djevojke su bile prekrasne, na nama je da samo još malo naglasimo njihovu ljepotu. Iako su to stresni trenutci moramo priznati da je lijepo i ugodno raditi s natjecateljicama. Na žiriju je da odluči tko je najljepša , mi od srca čestitamo curama koje su dobile svoje zaslužene lente.

Vidimo se i dogodine :)

Fotografije: Željko Šunjić