Mia Dimšić zastitno je lice nove zimske Lukabu kampanje 17/18

Lukabu modna kuća i Shooster i ove godine zajedno lansiraju drugu po redu kolekciju koju su premijerno prikazali u rujnu prošle godine.Inspirirana energijom ulice dizajnerica Marina Jerant razigrano spaja udobnost i dizajn za zenu u pokretu uz Nike tenisice.I ovaj put očekuje vas overdose komadi s bogatim koloritom boja s dizajnom koji naglasak stavlja na volumen, zanimljive i inovativne oblike i linije. Kolekcija koja odiše prepoznatljivom Lukabu estetikom sadrži dosta zanimljivih StreetStyle komada, a posebnu pažnju obratite na odlične boyfriend kapute od finog velura, metalik jaknu te električno krzno. Kampanju potpisuje Karmen Poznić/Oblak photography,make up talijanska škola Callegari(Antonela Gligora). Vizuale pogledajte u nastavku...

Vezani postovi

 • Dodjela diploma

  21.08.2018.


  O uspješnoj modnoj reviji u marini Mitan već smo pisali, ali sada treba istaknuti da je revija bila prilika za dodjelu diploma završenim polaznicima rječke škole.

  Pročitaj
 • Znate li što je Kotatsu?

  03.08.2018.

  Kotatsu je način grijanja kojeg Japanci koriste stoljećima. Nažalost, mnogi Japanski domovi nemaju centralno grijanje i većinom ovise o sobnim grijalicama kao što je i kotatsu, kako bi se zimi grijali. Grijanje svih protorija u Japanskim kućama smatra se rasipanjem – mottainai, a u Japanskoj kulturi gubljenje odnosno rasipanje se smatra lošim. Dakle, prakticira se grijanje samo prostorija koje su u upotrebi.

  Pročitaj