Humanitarna strana splitskih Vizažista

Posljednjih dana sve je u znaku karnevala, kako bih izgledali što originalnije i zabavnije mnogi zaljubljenici u maškare potraže i pomoć profesionalnih vazažista.

Iako su vizažisti često angažirani da šminkaju razna modna događanja, editorijale, spotove... ovoga puta dobili su poziv da šminkaju u jednom drugačijem okruženju od dosadašnjih. Pozvani su od agencije koja je u Splitu organizirala međunarodni susret – simpozij oboljelih od laringktomirah bolesti (rak grla...).

Čim su čuli da se radi o humanitarnom projektu, vizažisti Helena Stanić, Lara Drlje, Antonija Vučica, Kristina Bečić i Duje Buljan rado su prihvatili poziv te spremno došli u Hotel Zagreb (ex Duilovo) u kojem se održavao bal pod maskama.

Znajući koliko su se dugo pripremali za ovaj veseli događaj, kojim će bar na kratko brige i probleme zamijeniti plesom i pjesmom, vizažisti su se svakom od njih posvetili te ih u veselom duhu pripremili za željno iščekivani događaj.

S obzirom da je simpozij humanitarnog karaktera, vizažisti su volontiranjem pridonijeli ostvarenju njihovih želja. Sretni i zadovoljni što smo bili dio ovog projekta zahvaljujemo gđi Kristijani Čolović na ukazanom povjerenju, te vizažistima koji su odradili vrhunski posao kako bih obradovali mnoga lica. Ponosni na naše vizažiste koji su uistinu velikog srca.

Veselimo se i budućim humanitarnim projektima.

Vezani postovi