Callegarijeva polaznica na stažu u londonskoj modnoj kući Hemyca

U suradnji sa Fashion Week Internship London, škola Callegari je, pod vodstvom mentorice modnog stilizma Katijom Šimundić, na stažiranje u Englesku prijestolnicu mode poslala polaznicu modnog stilizma Anu Maras.


Jakom prijavom i kvalitetnim portfoliom radova, Ana je zaslužila svoje mjesto u modnom studiju luksuzne Londonske modne kuće Hemyca .


Modni brend Hemyca je luksuzna modna marka sa sjedištem u Londonu, na čijem su čelu Britanka Hellen Clinch i Talijanka Myra Nigris. Upoznale su se studirajući na London Colledge of Fashion, a što se tiče daljnjeg obrazovanja i iskustva kojeg su stekle nakon fakulteta, dovoljno je naglasiti kako su ove dvije veoma nadarene dizajnerice provele niz godina pomažući najboljima - Calvin Kleinu, DKNY, Roland Mouretu i Ben de Lisi. Hemyca brand nastao je 2007. godine spajanjem najboljeg od britanskog i talijanskog dizajna
Glavna urednica američkog Voguea, svjetska modna ikona i najmoćnija žena u modi Anna Wintour proglasila je modni brend Hemyca jednim od najboljih nadolazećih modnih brendova u svijetu.


Kako smatramo da je jaka praksa uz obrazovanje najbitnija formula za uspjeh, škola Callegari svojim najtalentiranijim i najboljim polaznicima želi pomoći te otvoriti vrata modnog svijeta, osiguravajući im praksu u jednim od najboljih modnih kuća u inozemstvu.

 

Vezani postovi