Halloween party

Zavirili smo u dom naše predavačice Tine Šarić, jedne zaljubljenice u Halloween. Iako je zaposlena pripremama za party našla je malo vremena i otkrila nam je što sve sprema za taj strašni dan.

Njena ljubav prema tom danu vuče se još iz studentskih dana. Nakon života i studiranja u Italiji, Tina je i u svom rodnom gradu sa ekipom nastavila obilježavati taj dan.

Luda zabava šišmiša, vampira i vještica svake godine je sve veća i interesantnija, jer s godinama se priključilo i više članova. I njena djeca svake godine s nestrpljenjem iščekuju taj „strašni“ dan.

Kostimirane zabave koje su se nekad održavale na tulumima, klubovima ili koncertima, zamjenila su druženja sa prijateljima i njihovom djecom u kućnoj atmosferi.

Svi sudjeluju u pripremama raznih slastica, dekoriranju, kreativnom uređenju i izradi maski i kostima.

„Svake godine, sve je zabavnije, naša ekipa se proširila :)

Sada djeca već imaju i svoju ekipu i svoje ideje za taj ludi dan. Čim krene jesen i sezona bundeva, već započinju pitanja... koliko još, šta ćemo raditi i šta pripremati?

Ne mogu reći da se nešto posebno priprema, uglavnom sve ide spontano, onako kako dođe taj trenutak.

Dekoriranje kuće, priprema raznih slatkarija...u sve to su uključena djeca jer oni u tome zaista uživaju.

Moram priznati da i moja neka prijateljstva traju još iz osnovne škole, i uvijek se trudimo da nađemo neko vrijeme za druženje. A ovakve „tematske zabave“ su savršene za to.“

U fotogaleriji pogledajte atmosferu sa Halloween  day-a naše predavačice Tine Šarić

Fotografije: Tina Šarić

Vezani postovi