Dodjela diploma Stilistima uređenja unutarnjih prostora u Zagrebu

Još jedan trenutak veselja i ponosa zabilježili smo svojim kamerama ove subote, 9.6.2018., na dodjeli diploma našim novopečenim stilistima uređenja unutarnjih prostora.

Ovakav vrlo važan dan za naše polaznike tako za njihove mentore i, naravno, za školu proslavili smo druženjem u novom prostoru škole Callegari, u Gajevoj ulici 6, te smo se nakon same dodjele diploma odlučili počastiti u zagrebačkom dobro poznatom kafići- slastičarnici „Torte i to“.

Svoj su uspjeh proslavile: Crnica Sanja, Filipović Petra, Franjić Dunja, Hrelja Sarah, Knežević Karolina, Knezović Anita, Hibner Matko Marina, Novak Dora, Petric Karla, Ražov Daniela i Topić Marijana.  

Uz pokoju suzu ponosnicu, na dodjeli nije nedostajalo smijeha i veselja, a fotografije s dodjele možete pogledati u galeriji.

 

Vezani postovi

 • Zlatni dom

  24.09.2018.

  Kada žena želi zabljesnuti u nekom specijalnom izlasku obavezno razmišlja o nakitu koji će naglasiti njenu elegantnu kombinaciju. Isto tako postoji i tzv.kraljica interijera koja će svaki

  Pročitaj
 • Crno- bijela fotografija

  07.09.2018.

  Kroz vrijeme smo svjedoci da se povijest ponavlja posebno kada je riječ o modi, od odjeće, obuće, modnih dodataka, do frizura, šminke, zatim uređivanja interijera i šire......

  Pročitaj
 • "OBLAK PERGOLA". Arhitektura, oblak, ćipka ili pergola?

  31.08.2018.

  Prozračna, poetska instalacija za Bijenale arhitekture u Veneciji, 2018.

  Arhitekt Bruno Juričić autor je OBLAKA-PERGOLE/ARHITEKTURE GOSTOLJUBIVOSTI, poetske-futurističke forme, 3D konstrukcije od kompozitnih, termoplastičnih materijala, inspirirane mediteranskom pergolom.

  Pročitaj