SVEČANA DODJELA DIPLOMA I MODNA REVIJA RIJEČKIH POLAZNIKA

Modno druženje i svečanost dodjele diploma škole Callegari za polaznike školske godine  2015/2016. održala se u Opatiji u hotelu Bristol, u subotu , 6.5.2017. godine,  uz voditeljsku palicu našeg poznatog imitatora Borisa Kosmača.

 Ove godine riječkoj publici predstavili su se  riječki modni kreatori i Callegarijevi polaznici programa za modelistu visoke mode.

Za make up manekenki zaslužne su bile Callegarijeve polaznice vizažizma pod mentorstvom Aleksandre Domijan, dok su reviju otvorili atraktivni modeli suknji brenda MyHappySkirt vlasnice  Maje Tomažić Jakumatović.

 U daljnjem programu  svoje su kolekcije predstavile polaznice modelizma , diplomantice škole,  Ileana Lovrin, Morana Cerin Domba, Marija Brozić, Arijena Orlić, a potom je uslijedio  zajednički izlaz trenutnih polaznika programa modelizma i modnog stilizma s marketingom u kojem su svoje kreacije na inspiraciju opatijske kamelije prikazali Valerija Toloknova i Dunja Bajić, te Christian Joseph Mršić, Janja Passeri, Alberta Lleshdedaj i Maja Perman.

Nakon zanimljive ekstravagantne  revije uslijedila je svečana podjela diploma polaznicima programa Stilist uređenja unutarnjih prostora i Dizajner interijera pod stručnim vodstvom ANDREE  RADOVIĆ.

Diplome su primili:

1.GIANLUCA SIROTIC

2.PETRA FOLO

3.JELENA ZADRO

4.SANDRA BARABAŠ

5.LJILJANA MIŠTA

6.EKATARINA CHUMAK ZHUN

7.VESNA JANKO FINDERLE

8.DANIELA RAŠIĆ STRČIĆ

9.NIKOLA TROSKOT

10.ADRIANA ZAHTILA

 

Voditeljica programa vizažizma Aleksandra Domijan podijelila je diplome svojim  vrijednim i kreativnim polaznicama :

1.MARTINA LAZARIĆ

2.DORA MIČETIĆ

3.NINA NIKČEVIĆ

4.NIKOLINA NISIĆ

5.JELENA PAMIĆ

6.NATAŠA PAMIĆ

7.REA RUŠIN

8.KLAUDIJA ŠIKIĆ

9.DARIA HLAČA

10.KRISTINA FILIPOVIĆ

 

 Danijela Malinarić uručila je  diplome polaznicama programa Modelist visoke mode:

1.MARIJA BROZIĆ

2. MORANA CERIN DOMBA

3. ILEANA LOVRIN

4.ARIANA ORLIĆ

 

Uz pjesmu Borisa Kosmača i veliku dozu mode i stila,  ugodno druženje polaznika i njihove publike nastavilo se u hotelu Bristol, a krenuli su i  planovi nekih novih modnih druženja škole Callegari.

 

Text  pripremila:

Maja Tomažić Jakumatović

 

Fotograf:

Ivan Tomečak

 

Vezani postovi